AA accountant – Doetinchem

Vacaturenummer: 253

Introductie

Wij zijn op zoek naar een Accountant AA (of bijna AA) die op zoek is naar een stukje vrijheid, ondernemerschap en innovatie! 

Onze opdrachtgever heeft recent haar deuren geopend van deze nieuwe vestiging en wil haar gevestigde naam ook in deze regio verder uitbouwen. Om dit te realiseren zijn wij op zoek naar een vlotte persoonlijkheid met bovengemiddelde vaktechnische kennis en een AA titel. 

Zit jij binnenkort bij ons aan tafel om de mogelijkheid bij dit kantoor te bespreken?

Organisatie

Onze opdrachtgever is een top 30 accountantskantoor met 13 vestigingen verdeeld over west en oost Nederland. De organisatie telt in totaal 350 collega’s. Dit accountantskantoor is uitermate sterk in de advocatuur, gezinshuizen en zorg, maar heeft ook een sterke internationale praktijk. Een full-service accountancy dienstverlener met alle disciplines onder één dak: Accountancy, Audit & Assurance, Belastingadvies, Corporate Finance, HRM en Salarisadministratie, Consultancy, IT & data, International Business, Online Administratie.

In september heeft dit kantoor een nieuwe vestiging in Doetinchem geopend. Deze vestiging is vanuit strategisch oogpunt geopend. Er is sprake van een bestaande klantenportefeuille in deze regio en het kantoor doet zaken met veel bedrijven die vanuit Nederland naar Duitsland uit willen breiden en andersom. Op dit moment wordt er op deze vestiging met een team van 6 personen gewerkt, maar het doel is om uit te breiden.

Functie

Als accountant binnen onze vestiging Doetinchem werk je in teamverband en bouw je mee aan de ontwikkeling van onze praktijk in de regio. Als inspirerend manager heb je oog voor de professionele en persoonlijke ontwikkeling van collega’s en zorg je ervoor dat het team dat jij aanstuurt de normen haalt. Ook ben je verantwoordelijk voor een brede klantenportefeuille en zet jij je in voor het onderhouden en uitbouwen van bestaande relaties. Altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen binnen het vak, zorg jij ervoor dat je onze klanten proactief kunt adviseren. Jouw doel: alle processen soepel laten lopen en cliënten ontzorgen door het aanleveren van tijdige en juiste informatie en met tal van bedrijfseconomische en fiscaal-juridische zaken. Als teamleider zorg je ervoor dat het team iedere dag opnieuw werkt aan verbetering van onze dienstverlening en resultaten boekt.

Op dit moment wordt er vanuit dit kantoor een bestaande portefeuille bedient met 6 personen. Er is een ambitie om deze de komende jaren verder uit te breiden. Het is ideaal als je een eigen netwerk meeneemt en hier de komende jaren een actieve bijdrage aan kunt leveren. Daarnaast bedient deze vestigingen ook een groot aantal bedrijven dat graag over de grens wil ondernemen en bedrijven die vanuit het buitenland in Nederland een project willen gaan draaien of hier willen investeren. Verder wordt er binnen dit kantoor ook veel samengewerkt met andere vestigingen en vindt er mooie kruisbestuiving plaats.

Functie-eisen

Jij:

 • hebt een (bijna) afgeronde AA opleiding;
 • bent gestructureerd en vaktechnisch sterk onderlegd.
 • bent analytisch en planmatig sterk.
 • hebt organisatorische en leidinggevende vaardigheden;
 • weet als geen ander je communicatieve en adviesvaardigheden in te zetten om bestaande relaties te onderhouden en nieuwe klanten te vinden.
 • spreekt goed zakelijk Engels

Aanbod

 • Een marktconform salaris afhankelijk van leeftijd en ervaring;
 • 28 vakantiedagen o.b.v. fulltime
 • Leaseauto
 • Laptop en telefoon van de zaak
 • Volledig verzorgde lunch

Interesse? Reageer dan via onderstaande sollicitatieknop. 

Nog vragen? Neem dan contact op met:
Marco Mijnheer via marco@wecruite.nl – 06 362 478 99 of Johan Dijkstra via johan@wecruite.nl – 06 104 637 44

Terugbelverzoek achterlaten?

Geen vacature gevonden die bij je past? Laat je telefoonnummer achter zodat we samen kunnen kijken wat er mogelijk is!

Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.
Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld

Anderen bekeken ook

Menu