AA Accountant MKB/AGRO – Doetinchem / Groenlo

Introductie

AA Accountant en ambitie om eindverantwoordelijk te worden voor een vestiging? Dit is je kans!

Voor onze opdrachtgever uit Groenlo zoeken wij een tekenbevoegd AA Accountant die uiteindelijk verantwoordelijk wordt voor een nieuwe vestiging in Doetinchem. In deze functie krijg je te maken met een gecombineerde portefeuille van MKB en Agro klanten. Een achtergrond in de agrarische sector is niet noodzakelijk! 

Organisatie

Onze opdrachtgever is een middelgroot Oer-Hollands accountantskantoor dat is opgericht als coöperatie van gedreven ondernemers die gezamenlijk meer wilde bereiken dan alleen. Deze samenwerkende instelling heerst nog steeds binnen de organisatie, zowel tussen organisatie en klant als collega’s onderling. Dit zorgt voor een prettige informele sfeer waarin je lekker jezelf kunt zijn.

Functie

In deze functie wordt jij verantwoordelijk voor het leiden van de werkzaamheden in de samenstelpraktijk. Dat betekent dat jij ervoor zorgt dat het team goed draait en dat de kwaliteit van de dienstverlening van een erg goed niveau is. Klanten profiteren hierdoor van hoogwaardige dienstverlening. Daarnaast ben jij verantwoordelijk voor het begeleiden van het team assistent accountants, zodat ook zij zich goed kunnen ontwikkelen binnen de organisatie.

Uiteraard krijg jij ook een eigen klantenportefeuille waar jij de jaarrekening voor reviewt, de besprekingen doet en overige advisering in de breedste zin van het woord. De klantenportefeuille bestaat voornamelijk uit agrarische klanten. Het is niet noodzakelijk om hier ook een achtergrond in te hebben. Onze opdrachtgever laat je graag zien waarom de agrarische sector interessant is en leid je graag voor op.

Bovenal zijn wij op zoek naar een tekenbevoegd accountant die zich voor lange termijn wil binden aan een betrouwbare, integere accountantsorganisatie. Je zal beginnen op de vestiging in Groenlo, maar uiteindelijk kun je eindverantwoordelijk worden op de nieuw te openen vestiging in Doetinchem.

Functie-eisen

Jij hebt/bent:

  • Tekenbevoegd AA Accountant
  • Minimaal 2 jaar ervaring in een de functie van AA Accountant
  • Affiniteit met agrarische sector (pré)

Aanbod

Wij bieden:

  • Inkomen: salaris tussen €3.800 en €5.700 bruto per maand (o.b.v. 40 uur per week), hoogte is afhankelijk van je werkervaring en opleiding, goede pensioenregeling waar je zelf een lage eigen bijdrage in hebt;
  • Flexibiliteit: zowel een parttime als fulltime dienstverband is bespreekbaar;
  • Vrijheid: je kunt je dagen vrij indelen;
  • Vrije tijd: een ruime vakantiedagenregeling, minimaal 30 vakantiedagen met de mogelijkheid om vakantie-uren te kopen of verkopen;
  • Groei: we investeren in jouw persoonlijke en zakelijke ontwikkeling, middels o.a. de PE-Academy;
  • Vitaliteit: korting op je sport-abonnement en zorgverzekering.

Interesse? Reageer dan via onderstaande sollicitatieknop. 

Nog vragen? Neem dan contact op met:
Marco Mijnheer via marco@wecruite.nl – 06 362 478 99 of Johan Dijkstra via johan@wecruite.nl – 06 104 637 44

Anderen bekeken ook

Fiscalist – Oosterwolde

Introductie Een plat, toegankelijk kantoor met leuke collega’s. Ruimte om jezelf te zijn en een houding van ‘doe maar normaal, dan doe je gek genoeg’. Net even dat extra doen…
Oosterwolde
Universiteit (WO)
uren per week: 36
Oosterwolde
Bekijk vacature
Menu