AA Accountant MKB – Groningen

Introductie

AA accountant en altijd al willen werken voor één van de grootste accountantskantoren? 

Onze opdrachtgever opent binnenkort een nieuwe vestiging in Groningen. Om dit te realiseren zoeken wij een vlotte persoonlijkheid met bovengemiddelde vaktechnische kennis en een AA titel. 

Organisatie

Onze opdrachtgever behoort zowel nationaal als internationaal tot de grootste 10 accountantskantoren. Ze zijn vertegenwoordigt in 145 landen en er werken in totaal ongeveer 35000 professionals. Gezamenlijk hebben ze één doel: het leveren van accountancy-, fiscale en adviesdienstverlening van topkwaliteit. De kracht van onze opdrachtgever is dat ze regionaal betrokken zijn. In bijna iedere provincie in Nederland hebben ze een vestiging en helpen ze ondernemers en ondernemingen om succesvol te zijn. Dit doen zij op zowel nationale als internationale schaal.

Functie

In deze functie wordt jij medeverantwoordelijk voor het samenstellen van het nieuw te creëren team. Je levert een belangrijke bijdragen om dit kantoor in Noord-Nederland op de kaart te zetten. Dit betekent dat jij de juiste persoonlijkheden bij elkaar brengt met als doelstelling om een team te creëren dat de klanten voorziet van kwalitatief hoogwaardige dienstverlening.

Uiteraard word je ook verantwoordelijk voor het onderhouden van een klantenportefeuille en alles wat er bij komt kijken. Je draagt de eindverantwoordelijkheid voor de kwaliteit van de dossiers, het reviewen van jaarrekeningen, het begeleiden van assistenten en een stuk relatiebeheer en advies. Je wordt sparringpartner voor (inter)nationale MKB-bedrijven met complexe vraagstukken & uitgebreide administraties en je geeft klanten een actueel inzicht van hun financiële positie. Kortom, je gaat een belangrijke rol spelen binnen dit nieuwe kantoor. Veel verantwoordelijkheid en de kans om jezelf te blijven ontwikkelen.

Functie-eisen

Jij hebt/ bent:

 • Je hebt de AA opleiding afgerond.
 • Je hebt ruime ervaring als manager.

 • Je kunt uitstekend mondeling en schriftelijk communiceren, ook in het Engels.
 • Je bent een echte teamspeler die altijd tot het uiterste wil gaan.
 • Je kunt goed analyseren, plannen en organiseren.
 • Je bent inventief, dienstverlenend en ondernemend ingesteld.

Aanbod

Wij bieden:

 • Een marktconform salaris en je ontvangt jaarlijks vakantiegeld ter hoogte van 8 1/3 % van je bruto jaarsalaris
 • Flexibele werktijden. Het gaat immers om wat je doet en niet wanneer je het doet.
 • Bij een volledig dienstverband van 40 uur heb je recht op 32 verlofdagen per jaar.
 • Kom je met het OV? Dan wordt je abonnement vergoedt. Afhankelijk van je functie kun je deelnemen aan de leaseregeling.
 • Wil je een opleiding doen? Dan betalen ze alle kosten én vergoeden ze de helft van je studie-uren.
 • Je krijgt de nieuwste iPhone en een MacBook.

Interesse? Reageer dan via onderstaande sollicitatieknop. 

Nog vragen? Neem dan contact op met:
Marco Mijnheer via marco@wecruite.nl – 06 362 478 99 of Johan Dijkstra via johan@wecruite.nl – 06 104 637 44

Anderen bekeken ook

Menu