Accountant AA – Tubbergen

Introductie

Door de uitbreiding van de klantenportefeuille van onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een accountant-administratieconsulent. Wil jij graag werken in een professionele organisatie met korte lijntjes en een gemoedelijke sfeer? Dan ben je bij onze opdrachtgever aan het juiste adres! 

Organisatie

Onze opdrachtgever is een vooruitstrevend en innovatief accountantskantoor met 7 vestigingen in Twente. Deze organisatie is een echt familiebedrijf en dat brengt eigen normen en waarden met zich mee. Zoals afspraken nakomen, oprechte betrokkenheid, gemoedelijkheid en korte lijnen. Tegelijkertijd is dit kantoor een echte ondernemersfamilie. Ze zien kansen, schatten risico’s in, houden elkaar scherp en inspireren. Vanuit die basis wordt bijgedragen aan het succes van MKB ondernemers.

Samen worden de schouders eronder gezet en ze gaan voor niks minder dan 100% tevreden klanten. Ze verdiepen zich goed in hun klanten en collega´s, want werk en privé zijn altijd met elkaar verbonden. Op deze manier ondernemen zij met gevoel. Onze opdrachtgever gelooft erin dat bedrijven – waar een medewerker net iets harder loopt, geïnspireerd raakt door zijn omgeving en met een grote glimlach zijn of haar werk doet – in staat zijn uit te groeien tot een succes. Als familiebedrijf snappen zij de onderlinge verhoudingen in het bedrijfsleven als geen ander. Elkaar verder helpen met ondernemen begint met samenwerken.

Functie

In deze functie krijg jij de verantwoordelijkheid over een eigen klantenportefeuille met alles wat daarbij komt kijken. Je bent hoofdzakelijk adviserend en resultaatgericht bezig. Jij signaleert adviesvraagstukken en bent van toegevoegde waarde voor je klanten rondom financiële, bedrijfskundige en investeringsvraagstukken. Je functioneert als sparringpartner en door je goede contact met klanten ben jij in staat om persoonlijk en doelgericht advies te geven. Er staat een team van assistenten voor je klaar om je te ondersteunen om gezamenlijk het beste resultaat voor de klant te behalen. Ook is er voldoende ruimte om te sparren en voor vaktechnisch overleg met andere accountants.Je komt terecht in een dynamische omgeving waarin je veel vrijheid krijgt om de functie naar eigen inzicht in te vullen.


Functie-eisen

 • Opleiding HBO+/WO, Post-HBO AA;
 • Je beschikt over enkele jaren relevante werkervaring als Accountant;
 • Je bent professioneel, positief en representatief in de omgang met klanten en collega’s;
 • Je communiceert professioneel en helder;
 • Je bent in staat zowel zelfstandig als in teamverband te werken.
 • Je kunt goed analyseren, plannen en organiseren
 • Je bent inventief, dienstverlenend en ondernemend ingesteld.

Aanbod

 • Een marktconform salaris tussen €4000,- en €8000,- bruto per maand (afhankelijk van leeftijd en ervaring);
 • Een leaseauto
 • Hechte groep collega’s en een goede sfeer;
 • Eigen werkplek voorzien van alles wat jij nodig hebt om je functie goed uit te kunnen voeren;
 • Voldoende opleiding- en ontwikkelingsmogelijkheden;
 • Regelmatig worden er leuke activiteiten georganiseerd, zoals de deelname aan sporttoernooien, bedrijfsuitjes en het jaarlijkse personeelsfeest.


Interesse? Reageer dan via onderstaande sollicitatieknop. 

Nog vragen? Neem dan contact op met:
Marco Mijnheer via marco@wecruite.nl – 06 362 478 99 of Johan Dijkstra via johan@wecruite.nl – 06 104 637 44

Anderen bekeken ook

Menu