Accountant i.o. – Almere

Introductie

Je hebt een aantal jaar gewerkt als assistent accountant en je voelt dat je zo langzamerhand klaar bent om de volgende stap te zetten. Je bent hard op weg om de AA-titel te behalen en je bent er klaar voor om die verantwoordelijkheid te krijgen. Je bent alleen op zoek naar een nieuwe omgeving om deze stap in te zetten. Zoek niet langer verder, want dit grote accountantskantoor kan jou die kans bieden om de laatste stap te zetten.

Organisatie

Onze opdrachtgever stimuleert ondernemers en haar werknemers om het maximale uit zichzelf te halen. Ze voorzien hun klanten tijdig van relevante cijfers, geven advies en verlenen zekerheid op basis van de laatste inzichten vanuit de markt en wet- en regelgeving. Met ruim 1500 medewerkers en zo’n 60 vestigingen zijn ze Nederlands’ grootste adviseur en accountant voor het midden- en kleinbedrijf. Onze opdrachtgever is ontstaan vanuit een coöperatie en brengt dit gedachtegoed nog steeds in praktijk. Ze zijn er voor de ondernemer én de onderneming in alle levensfasen. Onze opdrachtgever is een full-service accountantskantoor en biedt oplossingen voor: accountancy (MKB en Agro), audit, belastingadvies, arbeidszaken, corporate finance en juridisch advies.

Functie

In deze functie start je als senior assistent accountant. Je bent verantwoordelijk voor het zelfstandig samenstellen van (complexe) jaarrekeningen en het verzorgen van de fiscale aangiftes. Hierbij ben jij het eerste aanspreekpunt voor de klant en help je junior assistenten bij hun ontwikkeling.

Daarnaast krijg jij ook alle ruimte om zelf de laatste stap te zetten tot accountant. Onder goede begeleiding krijg je langzamerhand de eindverantwoordelijkheid op een eigen klantenportefeuille met mooie klant in het MKB segment. Je wordt als het ware verantwoordelijk voor je eigen winkeltje samen het opzetten van administratie tot samenstellen tot advisering.

Functie-eisen

 • Je hebt een afgeronde hbo-opleiding accountancy en/of bedrijfseconomie;
 • Je bent studerende voor de AA-opleiding (post-bachelor en/of praktijkstage);
 • Je hebt minimaal 4 jaar werkervaring als assistent accountant;
 • Jij werkt accuraat, een echte teamspeler en schakelt makkelijk tussen verschillende vakdisciplines;
 • Je maakt graag het verschil voor klanten, de maatschappij én voor jezelf.

Aanbod

 • Marktconform salaris tussen €2500 – € 3500 bruto per maand;
 • 8% vakantiegeld;
 • 32 vakantiedagen;
 • Iphone en Laptop van de zaak;
 • Op termijn een eigen klantenportefeuille;
 • Een prettige werkomgeving met fijne collega’s

Interesse? Reageer dan via onderstaande sollicitatieknop. 

Nog vragen? Neem dan contact op met:
Marco Mijnheer via marco@wecruite.nl – 06 362 478 99 of Johan Dijkstra via johan@wecruite.nl – 06 104 637 44

Anderen bekeken ook

Menu