Accountant MKB (interim) – Groningen

Introductie

Voor een relatie van WeCruite uit Groningen zijn wij op zoek naar een interim Accountant AA. Het is van belang dat je tekenbevoegd bent, ingeschreven staat bij het NBA, bij voorkeur tussen 32 – 40 uur per week beschikbaar en een uurtarief tussen 90 en 110 euro exclusief BTW met je mee brengt.

Organisatie

Onze opdrachtgever heeft ongeveer 1000 collega’s in dienst verdeeld over 40 vestigingen. Hiermee behoren zij tot de grotere MKB kantoren in Nederland en qua omzet grootte staan ze in de top 10 grootste accountantskantoren van Nederland. Vanuit multidisciplinaire adviesteams brengen zij ondernemers en hun onderneming verder met het oog op de toekomst. In totaal worden er ruim 21000 klanten bedient. Het grootste gedeelte van deze klanten is actief in het MKB segment, maar ook de agrarische sector is sterk vertegenwoordigt. Binnen dit kantoor heerst een ontspannen, informele sfeer en is er veel expertise in huis. Hierdoor is er ruimte voor vaktechnisch overleg waardoor de collega’s elkaar scherp houden, jezelf goed kan ontwikkelen en bovenal kun jij er vooral lekker jezelf zijn.

Functie

Als accountant ben je verantwoordelijk voor een groep klanten. Binnen de organisatie ben je medeverantwoordelijk voor de samenstelpraktijk en teken je jaarrekeningen af. Voor interne en externe rol treed je op als tekenend accountant en MKB adviseur. Daarnaast stuur jij assistent-accountants aan om tot een optimaal resultaat voor je cliënten te komen. Je bent proactief, signaleert de adviesbehoeften van klanten en je fungeert als sparringpartner.

Ter versterking van dit team zijn we op zoek naar een gemotiveerde Accountant, die past in deze rol.

Functie-eisen

– Jij hebt minimaal 5 jaar ervaring binnen de accountancy;
– Je bent minimaal 32 uur per week beschikbaar;
– Jij bent Accountant AA met tekenbevoegdheid;
– Jij bent voor 1 juni beschikbaar;
– Jij hanteert een tarief van maximaal 110 euro per uur.

Aanbod

– Kans om op korte termijn in te stromen;
– Wij kunnen je een opdracht bieden voor 6 maanden met kans op verlenging;
– Wij hanteren een vier wekelijkse betalingsrun.

Interesse? Reageer dan via onderstaande sollicitatieknop. 

Nog vragen? Neem dan contact op met:
Marco Mijnheer via marco@wecruite.nl – 06 362 478 99 of Johan Dijkstra via johan@wecruite.nl – 06 104 637 44

Anderen bekeken ook

Menu