Assistent Accountant Agro – Dronten

Introductie

Ben jij een assistent accountant agro en op zoek naar een leuke organisatie waar jij jezelf verder kan ontwikkelen? Kom dan werken in het agrarische team in Dronten van onze opdrachtgever!

Organisatie

Onze opdrachtgever is een middelgroot Oer-Hollands accountantskantoor dat is opgericht als coöperatie van gedreven ondernemers die gezamenlijk meer wilde bereiken dan alleen. Deze samenwerkende instelling heerst nog steeds binnen de organisatie, zowel tussen organisatie en klant als collega’s onderling. Dit zorgt voor een prettige informele sfeer waarin je lekker jezelf kunt zijn. Inmiddels bestaat de organisatie uit 530 collega’s verdeeld over 23 vestigingen die vanuit verschillende disciplines ondernemers echt verder helpen in de agrarische sector, het MKB en de Zorg/Leisure. Onze opdrachtgever heeft focus op kwaliteit. Dat betekent dat ze grondig en nauwkeurig werken en een professioneel kritische instelling hebben. Ze staan stevig in hun schoenen (rechte rug) en zijn maatschappelijk betrokken bij medewerkers en klanten.

Vanuit het kantoor in Dronten loop je direct het centrum in, een boodschap tussen de middag is zo geregeld. Je kunt dichtbij gratis parkeren en op vrijdag wordt er met het hele team gezamenlijk geluncht. Het team in Dronten bestaat uit ongeveer 20 collega’s die allemaal vanuit hun eigen expertise werken. Vanuit het kantoor in Dronten bedienen we de agrarische ondernemers in de Flevopolder, samen met de kantoren in Emmeloord en Zeewolde. We zijn opzoek naar een Assistent Accountant vanwege groei in het klantenportefeuille.

Functie

Klantcontact en samenwerken vind je belangrijk, dat is waar je energie van krijgt. Aangezien jij al een aantal jaren ervaring hebt opgedaan in een soortgelijke functie weet jij als geen ander hoe je kansen en mogelijkheden moet benutten. Kwaliteit leveren, resultaatgerichtheid en proactief te werk gaan zijn kernwoorden die jou niet onbekend zijn. Je wil doorgroeien naar Senior Assistent Accountant en daarna misschien wel richting Fiscalist, Jurist of Ondernemersadviseur. Bij onze opdrachtgever kan het allemaal!

In deze functie wordt je verantwoordelijk voor het voeren van administraties en het samenstellen van jaarrekeningen van agrarische ondernemers, voornamelijk akkerbouwers. Je krijgt direct vanaf dag 1 klantcontact en krijgt alle ruimte om jezelf te ontwikkelen afhankelijk van je ambities.

Functie-eisen

Om voor deze functie in aanmerking te komen, beschik jij over:

  • Afgeronde hbo-opleiding richting accountancy en/of bedrijfseconomie;
  • Minimaal 2 jaar ervaring als assistent accountant;
  • De ambitie om verder te studeren tot AA Accountant

Aanbod

  • Inkomen: salaris tussen € 2.500 en € 3.100 bruto per maand (o.b.v. 40 uur per week en een afgeronde HBO-opleiding), hoogte is afhankelijk van je werkervaring en opleiding.
  • Flexibiliteit: zowel een parttime als fulltime dienstverband is bespreekbaar;
  • Vrijheid: je kunt je uren vrij indelen;
  • Vrije tijd: we bieden een ruime vakantiedagenregeling;
  • Groei: we investeren in jouw persoonlijke en zakelijke ontwikkeling middels het uitgebreide scholingsaanbod;
  • Vitaliteit: korting op je sport-abonnement en zorgverzekering.

Interesse? Reageer dan via onderstaande sollicitatieknop. 

Nog vragen? Neem dan contact op met:
Marco Mijnheer via marco@wecruite.nl – 06 362 478 99 of Johan Dijkstra via johan@wecruite.nl – 06 104 637 44

Anderen bekeken ook

Menu