Assistent Accountant Audit – Baarn

Introductie

Ben jij een gemotiveerde assistent accountant audit en is jouw ambitie om ondernemers vooruit te helpen?

Dan komen we graag met jou in contact!


Organisatie

Onze opdrachtgever is een vooruitstrevend, fullservice accountantskantoor dat is gevestigd op een prachtige locatie in Baarn (2 minuten lopen vanaf station Baarn). Dit kantoor heeft alle verschillende disciplines onder 1 dak om ondernemers te laten groeien op persoonlijk en zakelijk vlak. Je kunt bij dit kantoor terecht voor de volgende diensten: accountancy, fiscaal advies, aangifte & administratie, HRM & salaris en audit & assurance.

Tevens is onze opdrachtgever in het bezit van een AFM-vergunning waardoor ze wettelijke controles mogen uitvoeren. Hierbij richten ze zich op alle soorten audit- en assurance werkzaamheden. Met de focus op informatietechnologie worden opdrachten efficiënt en risicogericht uitgevoerd. Onze opdrachtgever houdt van duidelijke afspraken en korte lijnen. Dit zorgt voor een comfortabele communicatie zowel intern als extern.

Binnen onze opdrachtgever zijn 25 specialisten werkzaam verdeeld over de verschillende disciplines. Gezamenlijk bedienen zij een gevarieerde MKB klantenportefeuille. Door een goede samenwerking en de mensen achter de cijfers centraal te stellen, wordt de klantvraag vanuit iedere discipline belicht. Door de toepassing van moderne technologie hier aan toe te voegen, worden de klanten zo goed mogelijk geholpen, zowel zakelijk als privé.

Dit accountantskantoor heeft een frisse kijk als het gaat om aannemen van personeel. Ze proberen de verschillende persoonlijkheden in de teams zo goed mogelijk op elkaar aan te laten sluiten. Hierbij gaan ze uit van 3 typologieën: de (ver)kenner, teamspeler en mensenmens. Door de toepassing van de juiste kennis, goed met elkaar samen te werken en verder te kijken dan de cijfers kunnen zij van toegevoegde waarde zijn voor een klant. Verder hebben zij de bezetting goed op orde en wordt er voor de bal gespeeld waardoor er niet of nauwelijks wordt overgewerkt.

Functie

Als assistent accountant audit voer je samen met jouw klantenteam controles uit op de jaarrekening, controle van subsidiestromen, jaarrapportages in het kader van investeringsfaciliteiten en andere accountantswerkzaamheden. Je hebt regelmatig contact met de klant. Je werkt nauw samen met ervaren collega’s die je verder helpen en coachen in jouw ontwikkeling. Je blijft altijd kritisch en durft ‘nee’ te antwoorden, maar komt altijd met een oplossing.

Jij werkt proactief samen met het klantenteam. Samen zijn jullie verantwoordelijk voor het efficiënt en goed uitvoeren van opdrachten. Jij gebruikt handige IT-oplossingen als tool om tot efficiënte en slimme oplossingen te komen.

 • Het voorbereiden van de interim controle, waaronder het verzamelen van informatie over de klant, marktanalyses uitvoeren, inrichten van de klantdossiers en opstellen van risicoanalyses;
 • Je levert een bijdrage aan de interim controle, je analyseert en controleert de bedrijfsprocessen en bent veel in gesprek met de cliënt (van controller tot directeur);
 • Je werkt mee aan het uitvoeren van de eindejaarscontrole, waarbij je je volledig richt op de cijfers in de jaarrekening. Je controleert alles uitvoerig en legt jouw bevindingen vast in het dossier;
 • Je bouwt digitale dossiers van cliënten op een ordelijke manier op;
 • Je hebt regelmatig contact met de cliënt;

Functie-eisen

Jij bent/ hebt:

 • Een (bijna)opleiding HBO/ WO accountancy of bedrijfseconomie.
 • Een teamspeler en deelt graag je kennis met anderen.
 • De capaciteit om de beste oplossing te zoeken voor de klant
 • Goed in analyseren, plannen en organiseren.
 • Bekend met het omgaan met vaktechnische dilemma’s


Aanbod

Aanbod:

 • Een marktconform salaris afhankelijk van je leeftijd en ervaring
 • Reiskostenvergoeding of een leaseauto
 • Een talentvol en ambitieus team
 • Een uitstekende werkomgeving waar niet wordt overgewerkt.
 • Een goede studieregeling waardoor je jezelf goed kunt blijven ontwikkelen.


Interesse? Reageer dan via onderstaande sollicitatieknop. 

Nog vragen? Neem dan contact op met:
Marco Mijnheer via marco@wecruite.nl – 06 362 478 99 of Johan Dijkstra via johan@wecruite.nl – 06 104 637 44

Terugbelverzoek achterlaten?

Geen vacature gevonden die bij je past? Laat je telefoonnummer achter zodat we samen kunnen kijken wat er mogelijk is!

Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.
Fill out this field
Fill out this field

Anderen bekeken ook

Accountant AA – Zwolle

Introductie We horen het vaak: ‘De accountancy is aan het veranderen’ of  ‘We moeten transformeren naar een adviesorganisatie’.We zien ook dat veel kantoren stuntelen om deze transformatie echt van de grond…
Zwolle
uren per week: 40
Zwolle
Bekijk vacature
Menu