Assistent accountant audit – Tynaarlo

Vacaturenummer: 51

Introductie

Vooruitstrevend, bevlogen, ambitieus en passie! Dat zijn de woorden die bij ons naar boven komen na een bezoek aan dit kantoor! Dit accountantskantoor biedt kwalitatief hoogwaardige dienstverlening aan organisaties in verschillende segmenten. Ze staan in de regio goed bekend en wegens groei van de controlepraktijk zijn wij voor dit kantoor op zoek naar versterking!

Ben jij assistent accountant en beschik je over minimaal 1 jaar relevante werkervaring? Neem dan eens contact met ons op en wij vertellen je graag alle ins en outs over dit kantoor.

Organisatie

Mensen voor cijfers dat is het motto van onze opdrachtgever! Het zijn de cijfers die namelijk iets zeggen over de inzet van mensen en het harde werken door de mensen in een bedrijf. Het zegt iets over de plannen, doelen en wensen van ondernemers. Door elkaar echt te leren kennen en het verhaal achter de cijfers te kennen, kan onze opdrachtgever echt ondersteunen. Het liefst persoonlijk en met de voeten op tafel. En met een heldere analyse of prognose op een A4-tje.

Onze opdrachtgever is een vooruitstrevend accountantskantoor dat in de regio goed bekend staat. Ze doen het goed als het gaat om automatisering en bieden kwalitatief hoogwaardige dienstverlening. Binnen dit kantoor kun je terecht voor: accountancy, audit, belastingadvies en corporate finance.

Communicatie en collegialiteit staan hier hoog in het vaandel en net als gelijkwaardigheid. Onze opdrachtgever kent een platte organisatie en iedereen denkt en praat mee. Of het nu je eerste werkdag is of je bent al 10 jaar in dienst: jouw inbreng doet ertoe.`

Functie

Als assistent accountant voor de controlepraktijk ga je je in teamverband bezighouden met het controleren van (meer complexe) jaarrekeningen en het toetsen van verschillende onderdelen van de administratieve organisatie. Daarnaast is het signaleren van adviesmogelijkheden een vast onderdeel van jouw functie. Je verricht deze werkzaamheden (onafhankelijk van de cliënt) op een kwalitatief goede manier waarbij steeds wordt voldaan aan de van toepassing zijnde richtlijnen en kwaliteitsstandaarden. De focus van deze functie ligt op vakinhoudelijke kwaliteit en ICT. Je zult veelvuldig bij de cliënt op locatie werkzaamheden verrichten.

Functie-eisen

  • Je beschikt over een afgeronde opleiding op HBO of WO niveau en bent studerend voor RA of HBO-AC of bent bereid met een opleiding hiertoe te starten;
  • Je hebt enige werkervaring (1 jaar) eventueel opgedaan tijdens een stageperiode binnen de controlepraktijk;
  • Je hebt een professionele, representatieve uitstraling en bent sterk analytisch;
  • Je bent enthousiast en gedreven en hebt de wil om te leren en jezelf te ontwikkelen;
  • Je vindt het prettig om in teamverband te werken;
  • Je bent flexibel, communicatief vaardig, servicegericht en je neemt verantwoordelijkheid.

Aanbod

  • Een marktconform salaris tussen €2000,- en € 3500,- bruto per maand afhankelijk van leeftijd en ervaring;
  • 8% vakantiegeld;
  • Een professionele werkomgeving, waar je kennis en vaardigheden worden ontwikkeld;

Sollicitatie

Nog vragen? Neem dan contact op met:

Mark Olijslager via mark@wecruite.nl – 06 285 711 46

Interesse? Reageer dan via onderstaande sollicitatieknop. 

Nog vragen? Neem dan contact op met:
Marco Mijnheer via marco@wecruite.nl – 06 362 478 99 of Johan Dijkstra via johan@wecruite.nl – 06 104 637 44

Terugbelverzoek achterlaten?

Geen vacature gevonden die bij je past? Laat je telefoonnummer achter zodat we samen kunnen kijken wat er mogelijk is!

Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.
Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld

Anderen bekeken ook