Assistent Accountant Audit – Utrecht

Introductie

Ben jij een ondernemende en praktisch ingestelde auditor die zelfstandig te werk gaat?
Als assistent accountant Audit heb je altijd het juiste antwoord op de vragen van je klanten.

Organisatie

Onze opdrachtgever is een (inter)nationaal opererend top 10 accountancy en belastingadvieskantoor met 13 vestigingen in Nederland. Je kunt bij dit kantoor terecht voor alle vormen van dienstverlening: MKB Accountancy & Advies, Audit, Fiscaal Advies, Corporate Finance, Werkgeverszaken.

Dit is een organisatie waar je jezelf kunt zijn en waar je je snel thuis voelt. Op de kantoren werken mensen uit de regio en worden ook regionale klanten beidend. Hierdoor is het makkelijk schakelen en zijn de lijntjes kort. Verder zijn ze een ondernemende, directe, verbindende en scherpzinnige organisatie met kwaliteit als belangrijkste fundament. Om dit te kunnen waarborgen investeren ze in goede ontwikkel- en doorgroeimogelijkheden, maar ook in uitstekende IT infrastructuur.

Naast dat er hard moet worden gewerkt, hebben ze ook aandacht voor de leuke dingen. Er worden regelmatig landelijke bijeenkomsten georganiseerd (formeel en informeel) voor alle collega’s en organiseren de vestigingen zelf ook leuke informele bijeenkomsten. Denk aan sporttoernooien, borrels en spelletjesavonden.

Functie

Als assistent accountant audit heb je een afwisselende functie waarin je je inzet voor nationale en internationale opdrachtgevers. Je spreekt ze persoonlijk en geeft zelfstandig advies. In samenwerking met je controleleider of manager verricht je uiteenlopende accountancywerkzaamheden. In teamverband controleer je jaarrekeningposten en ben je direct betrokken bij adviesopdrachten. In het contact met je klanten luister je altijd scherp naar hun wensen. Je signaleert trends en kunt die vertalen naar een nog betere dienstverlening.

Functie-eisen

 • Jij hebt een afgeronde opleiding accountancy en/of bedirjfseconomie;
 • Jij bent gestart of gaat starten met de RA opleiding;
 • Jij hebt minimaal 2 jaar werkervaring in een soortgelijke functie;
 • Jij spreekt uitstekend Nederlands en Engels in woord en gescrift;
 • Je kunt goed analyseren, plannen en organiseren;
 • Je bent inventief, servicegericht en ondernemend ingesteld.

Aanbod

 • Een marktconform salaris tussen € 2500,- en € 3500,- bruto per maand;
 • 8,33% vakantiegeld;
 • Flexibele werktijden;
 • 32 vakantiedagen;
 • OV kosten worden vergoed;
 • Betaalde opleidingen.

Interesse? Reageer dan via onderstaande sollicitatieknop. 

Nog vragen? Neem dan contact op met:
Marco Mijnheer via marco@wecruite.nl – 06 362 478 99 of Johan Dijkstra via johan@wecruite.nl – 06 104 637 44

Anderen bekeken ook

Accountant AA – Groningen

Introductie We horen het vaak: ‘De accountancy is aan het veranderen’ of  ‘We moeten transformeren naar een adviesorganisatie’.We zien ook dat veel kantoren stuntelen om deze transformatie echt van de grond…
Groningen
uren per week: 40
Groningen
Bekijk vacature
Menu