Assistent accountant audit – Zwolle

Introductie

Sta jij aan het begin van een carrière in de audit? Dan is dit jouw kans!

Voor een (inter)nationaal top 10 kantoor zijn wij op zoek naar starters die het in de controlepraktijk willen maken! Zijn wij op zoek naar jou?

Organisatie

Onze opdrachtgever is een (inter)nationaal opererend top 10 accountancy en belastingadvieskantoor met 13 vestigingen in Nederland. Je kunt bij dit kantoor terecht voor alle vormen van dienstverlening: MKB Accountancy & Advies, Audit, Fiscaal Advies, Corporate Finance, Werkgeverszaken.

Dit is een organisatie waar je jezelf kunt zijn en waar je je snel thuis voelt. Op de kantoren werken mensen uit de regio en worden ook regionale klanten beidend. Hierdoor is het makkelijk schakelen en zijn de lijntjes kort. Verder zijn ze een ondernemende, directe, verbindende en scherpzinnige organisatie met kwaliteit als belangrijkste fundament. Om dit te kunnen waarborgen investeren ze in goede ontwikkel- en doorgroeimogelijkheden, maar ook in uitstekende IT infrastructuur.

Naast dat er hard moet worden gewerkt, hebben ze ook aandacht voor de leuke dingen. Er worden regelmatig landelijke bijeenkomsten georganiseerd (formeel en informeel) voor alle collega’s en organiseren de vestigingen zelf ook leuke informele bijeenkomsten. Denk aan sporttoernooien, borrels en spelletjesavonden.

Functie

Voor een vooruitstrevend accountantskantoor in Zwolle zijn wij opzoek naar een assistent accountant audit. Als assistent accountant voor de controlepraktijk ga je je in teamverband bezighouden met het controleren van (meer complexe) jaarrekeningen en het toetsen van verschillende onderdelen van de administratieve organisatie.

Daarnaast is het signaleren van adviesmogelijkheden een vast onderdeel van jouw functie. Je verricht deze werkzaamheden (onafhankelijk van de klant) op een kwalitatief goede manier waarbij steeds wordt voldaan aan de van toepassing zijnde richtlijnen en kwaliteitsstandaarden. De focus van deze functie ligt op vakinhoudelijke kwaliteit en ICT. Je zult veelvuldig bij de klant op locatie werkzaamheden verrichten. Binnen deze functie krijg jij de mogelijkheid om jezelf te blijven ontwikkelen en wellicht door te groeien als RA.

Functie-eisen

Je hebt/ bent:

 • Een afgeronde opleiding op HBO of WO niveau en bent studerend voor RA of HBO-AC of bent bereid met een opleiding hiertoe te starten;
 • Enige werkervaring (1 jaar) eventueel opgedaan tijdens een stageperiode binnen de controlepraktijk;
 • Een professionele, representatieve uitstraling en bent sterk analytisch;
 • Enthousiast en gedreven en hebt de wil om te leren en jezelf te ontwikkelen;
 • Een teamplayer
 • Flexibel, communicatief vaardig, servicegericht en je neemt verantwoordelijkheid.

Aanbod

Wij bieden:

 • Een marktconform salarisen je ontvangt jaarlijks vakantiegeld ter hoogte van 8 1/3 % van je bruto jaarsalaris.
 • Flexibele werktijden. Het gaat immers om wat je doet en niet wanneer je het doet.
 • Bij een volledig dienstverband van 40 uur heb je recht op 32 verlofdagen per jaar.
 • Afhankelijk van je functie kun je deelnemen aan de leaseregeling. Kom je met het OV dan krijg je een reiskostenvergoeding.
 • Wil je een opleiding volgen om je beroepskennis uit te breiden? Dan vergoeden ze vaak de kosten én de helft van je studie-uren.
 • Afhankelijk van je functie en of je het nodig hebt in je functie krijg je een iPhone en MacBook om zakelijk te gebruiken.

Interesse? Reageer dan via onderstaande sollicitatieknop. 

Nog vragen? Neem dan contact op met:
Marco Mijnheer via marco@wecruite.nl – 06 362 478 99 of Johan Dijkstra via johan@wecruite.nl – 06 104 637 44

Anderen bekeken ook

Menu