Assistent Accountant – Epe

Introductie

Voor een laagdrempelig en informeel accountantskantoor uit Epe zijn wij op zoek naar een assistent accountant.

Een leuke functie waarin jij veel vrijheid krijgt en zelfstandig de jaarrekening van MKB ondernemers gaat samenstellen en de fiscale aangiftes gaat verzorgen. Je wordt volledig vrij gelaten en komt direct onder een relatiebeheerder te werken.

Ben jij onze assistent accountant die op zoek is naar een laagdrempelig, informeel accountantskantoor? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Organisatie

Onze opdrachtgever is een kleiner MKB accountantskantoor uit Epe en is in 2015 gefuseerd met een kantoor uit Almelo. Hierdoor bestaat de organisatie inmiddels uit 2 vestigingen en telt de organisatie ongeveer 40 medewerkers. Dit kantoor valt aan te merken als een informeel, laagdrempelig accountantskantoor met een goede prijs/kwaliteit verhouding. Verder is het een stabiele organisatie met weinig verloop van medewerkers. Er worden voornamelijk MKB klanten bediend van een omvang van 0 tot 10 medewerkers. Klanten kunnen bij dit kantoor terecht voor accountancy, belastingadvies en HR en salarisadvies

Op het kantoor in Epe werken in totaal 22 mensen en je wordt onderdeel van een team met 7 assistent accountants.

Functie

In deze functie word jij verantwoordelijk voor het begeleiden van MKB ondernemers bij het verwerken van de financiële administratie. Op basis van de administratie stel jij volledig zelfstandig de jaarrekening samen. Hierbij krijg jij direct vanaf dag 1 contact met de klant en signaleer jij adviespunten die je met de relatiebeheerder bespreekt. Ook word je verantwoordelijk voor het verzorgen van de fiscale aangiftes die uit de administratie voortvloeien.

Voor deze functie zijn wij op zoek naar een kandidaat die het leuk vindt om jaarrekeningen samen te stellen en fiscale aangiftes te verzorgen. Je vindt het niet erg om deze werkzaamheden de komende jaren uit te moeten voeren. Binnen dit kantoor wordt je gestimuleerd om door te groeien en wellicht kun jij over een aantal jaar zelf relatiebeheerder worden.

Functie-eisen

  • Jij hebt minimaal een MBO4 opleiding richting assistent accountant of bedrijfsadministratie;
  • Jij hebt minimaal 2 jaar ervaring in een soortgelijke functie;
  • Jij kunt zelfstandig een jaarrekening samenstellen van een MKB onderneming met 10 medewerkers.

Aanbod

Wij bieden:

  • Marktconform salaris tussen € 2000,- en € 3000,- bruto o.b.v. fulltime
  • 8% vakantiegeld
  • 29 vakantiedagen
  • Mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling;
  • Hechte groep collega’s en een prettige werksfeer;
  • Uitstekende werk-/privébalans.

Interesse? Reageer dan via onderstaande sollicitatieknop. 

Nog vragen? Neem dan contact op met:
Marco Mijnheer via marco@wecruite.nl – 06 362 478 99 of Johan Dijkstra via johan@wecruite.nl – 06 104 637 44

Anderen bekeken ook

Menu