Assistent accountant MKB – Doetinchem

Vacaturenummer: 353

Introductie

Voor dit top 30 accountantskantoor uit Doetinchem zijn wij op zoek naar een junior assistent accountant! Ben jij klaar voor een nieuwe uitdaging om als (junior) assistent accountant verantwoordelijkheid te nemen en door te groeien? 

Organisatie

Onze opdrachtgever is een top 30 accountantskantoor met 13 vestigingen verdeeld over west en oost Nederland. De organisatie telt in totaal 350 collega’s. Dit accountantskantoor is uitermate sterk in de advocatuur, gezinshuizen en zorg, maar heeft ook een sterke internationale praktijk. Een full-service accountancy dienstverlener met alle disciplines onder één dak: Accountancy, Audit & Assurance, Belastingadvies, Corporate Finance, HRM en Salarisadministratie, Consultancy, IT & data, International Business, Online Administratie.

In september 2020 heeft dit kantoor een nieuwe vestiging in Doetinchem geopend. Deze vestiging is vanuit strategisch oogpunt geopend. Er is sprake van een bestaande klantenportefeuille in deze regio en het kantoor doet zaken met veel bedrijven die vanuit Nederland naar Duitsland uit willen breiden en andersom. Op dit moment wordt er op deze vestiging met een team van 6 personen gewerkt, maar het doel is om uit te breiden.

Functie

Als assistent accountant heb je een afwisselende functie. Je houdt je niet alleen bezig met de taken van een assistent accountant maar je gaat ook bijdragen aan het opstartproces van de nieuwe vestiging Dat betekent dat jij meebouwt aan een nieuwe cultuur, veel verantwoordelijkheid aankunt en krijgt en kunt rekenen op uitstekende doorgroeimogelijkheden.Je komt terecht bij een organisatie die de uitdaging van een uiteenlopende klantenportefeuille combineert met veel aandacht voor jouw ontwikkeling. Je werkt samen met je collega’s aan het belang en het succes van de ondernemers en dit doe je door een proactieve, betrokken en ondernemende instelling te laten zien.Of het nu gaat om herstructurering, reorganisatie of fiscale optimalisatie, jij helpt je klant zo goed mogelijk verder. Je bent daarbij hun persoonlijk adviseur, maar ook vertrouwenspersoon. Je maakt onderdeel uit van een grote organisatie en zo leer je enorm veel van de praktijk in de breedte. Een snelle leerschool dus!

Je wordt onderdeel van een ambitieus en gedreven team dat het beste uit zichzelf en haar dienstverlening wil halen om de klant zo goed mogelijk te bedienen. Daarnaast heerst er een gezellige, informele sfeer op dit moderne kantoor. En je krijgt alle ruimte om persoonlijk te groeien door middel van opleidingen, trainingen en uitstekende begeleiding.

Functie-eisen

Jij bent/ hebt:

 • Bezig met je HBO Accountancy en je wil deze studie liever direct combineren met een baan op een accountantskantoor? Ook dan ben je van harte welkom om te solliciteren.
 • Een (bijna) afgeronde HAVO / MBO-opleiding en je wilt starten met de HBO-opleiding Accountancy
 • Professioneel, positief en representatief in de omgang met klanten & collega’s
 • Een professionele en heldere communicatie
 • In staat zowel zelfstandig als in teamverband te werken.
 • Enthousiasme en daarmee streef je naar complete ontzorging van jouw klanten en geeft hen al je aandacht

Aanbod

Wij bieden:

 • € 2.500- € 2.950 o.b.v. fulltime dienstverband
 • 32 – 40 uur per week
 • 28 dagen o.b.v. fulltime dienstverband
 • Volledig verzorgde lunch op kantoor
 • Reiskostenvergoeding
 • Laptop, zodat je je werk naar eigen inzicht kunt indelen

Interesse? Reageer dan via onderstaande sollicitatieknop. 

Nog vragen? Neem dan contact op met:
Marco Mijnheer via marco@wecruite.nl – 06 362 478 99 of Johan Dijkstra via johan@wecruite.nl – 06 104 637 44

Terugbelverzoek achterlaten?

Geen vacature gevonden die bij je past? Laat je telefoonnummer achter zodat we samen kunnen kijken wat er mogelijk is!

Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.
Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld

Anderen bekeken ook

Belastingadviseur – Apeldoorn

Introductie Werken als belastingadviseur in de aangiftepraktijk saai? Zeker niet! Wij hebben bij een opdrachtgever uit Apeldoorn een zeer interessante functie openstaan waarin je te maken krijgt met erg leuk fiscaal…
Apeldoorn
Universiteit (WO)
3600
uren per week: 40
Apeldoorn
Bekijk vacature