Assistent accountant MKB – Emmeloord

Vacaturenummer: 1368

Introductie

Ben jij een ondernemende assistent accountant die aan een nieuw team wil bouwen met groeiambitie? Voor de vestiging Emmeloord is Countus op zoek naar een nieuwe collega die het als uitdaging ziet om Countus in Emmeloord en omgeving als MKB kantoor op de kaart te zetten!

Organisatie

Countus is een middelgroot Oer-Hollands accountantskantoor dat is opgericht als coöperatie van gedreven ondernemers die gezamenlijk meer wilde bereiken dan alleen. Deze samenwerkende instelling heerst nog steeds binnen de organisatie, zowel tussen organisatie en klant als collega’s onderling. Dit zorgt voor een prettige informele sfeer waarin je lekker jezelf kunt zijn. Inmiddels bestaat de organisatie uit 530 collega’s verdeeld over 23 vestigingen die vanuit verschillende disciplines ondernemers echt verder helpen in de agrarische sector, het MKB en de Zorg/Leisure. Onze opdrachtgever heeft focus op kwaliteit. Dat betekent dat ze grondig en nauwkeurig werken en een professioneel kritische instelling hebben. Ze staan stevig in hun schoenen (rechte rug) en zijn maatschappelijk betrokken bij medewerkers en klanten.

Functie

Als Assistent Accountant stel je jaarrekeningen op, op basis van risicogerichtheid. Daarnaast informeer je klanten over kansen en mogelijkheden. Zie jij uit de cijfers aandachts- en verbeterpunten voor de ondernemer? Dan informeer je hem/haar daarover. Ook ben jij verantwoordelijk om samen het team en de klanten klantenportefeuille verder uit te bouwen.

Daarnaast hou je je bezig met het maken van diverse fiscale aangiften voor de ondernemer. Zoals aangiften, dividendbelasting, inkomstenbelasting, omzetbelasting en vennootschapsbelasting. Ook ondersteun je jouw junior collega’s door vragen te beantwoorden en je kennis met hen te delen. Jouw eigen ontwikkeling vinden we belangrijk! We hebben diverse specialisten in huis waar je mee kunt sparren over dit onderwerp, zodat jouw ontwikkeling als professional en op persoonlijk vlak hoog op de agenda komt.

Functie-eisen

Wij zijn op zoek naar een ondernemende en actiegerichte collega die zich prettig voelt bij een groeidoelstelling. Je hebt kennis en ervaring met cijfers en wet- en regelgeving. Je kunt goed samenwerken in een team en vind het leuk om een bijdrage te leveren aan het laten groeien van dit team. Hierin krijg je vanuit Countus de ruimte om te groeien, groei begint immers bij jouw initiatief. Je hoeft niet per se een HBO opleiding accountancy of finance and control te hebben als je maar enthousiast bent over cijfers.

Verder beschik je over:

Ø Hbo-werk en denkniveau;
Ø commerciële instelling;
Ø Cijfermatig inzicht

Aanbod

ØDirect een contract voor onbepaalde tijd;
Øeen goed salaris tot Junior € 3.340,-, Medior € 3.740,- en Senior tot € 4.660,- bruto per maand (o.b.v. 40 uur) plus 8,4% vakantietoeslag;
Øminimaal 30 vakantiedagen (op fulltime basis) en de mogelijkheid om deze te (ver)kopen;
Øzelf bepalen hoeveel je werkt! Een dienstverband voor 24, 32, 36 of 40 uur per week is mogelijk. Daarbij krijg je de mogelijkheid om je werkdagen en – tijden zelf in te delen;
Øeen medewerkersparticipatieregeling, waarbij jij aandelen kunt kopen in Countus;
Øeen goede mobiliteitsregeling;
Øeen uitstekende pensioenregeling waarbij Countus het grootste deel van de premie voor haar rekening neemt.

Interesse? Reageer dan via onderstaande sollicitatieknop. 

Nog vragen? Neem dan contact op met:
Marco Mijnheer via marco@wecruite.nl – 06 362 478 99 of Johan Dijkstra via johan@wecruite.nl – 06 104 637 44

Terugbelverzoek achterlaten?

Geen vacature gevonden die bij je past? Laat je telefoonnummer achter zodat we samen kunnen kijken wat er mogelijk is!

Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.
Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld

Anderen bekeken ook