Assistent Accountant MKB – Veenendaal

Introductie

Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een nieuwsgierige assistent accountant met interesse voor de fiscaliteit. In deze toffe functie word je namelijk voor meer verantwoordelijk dan het samenstellen van de jaarrekening, maar ook het verzorgen van de fiscale aangiftes behoren tot je takenpakket.

Organisatie

Onze opdrachtgever heeft ongeveer 1000 collega’s in dienst verdeeld over 40 vestigingen. Hiermee behoren zij tot de grotere MKB kantoren in Nederland en qua omzet grootte staan ze in de top 10 grootste accountantskantoren van Nederland. Vanuit multidisciplinaire adviesteams brengen zij ondernemers en hun onderneming verder met het oog op de toekomst. In totaal worden er ruim 21000 klanten bedient. Het grootste gedeelte van deze klanten is actief in het MKB segment, maar ook de agrarische sector is sterk vertegenwoordigt. Binnen dit kantoor heerst een ontspannen, informele sfeer en is er veel expertise in huis. Hierdoor is er ruimte voor vaktechnisch overleg waardoor de collega’s elkaar scherp houden, jezelf goed kan ontwikkelen en bovenal kun jij er vooral lekker jezelf zijn.

Functie

Door het verzorgen van fiscale aangiftes en facturaties maak jij het verschil bij klanten. Je adviseert en ondersteunt ondernemers bij het aansturen van zijn/haar organisatie. Dit door cijfers te genereren en op de juiste manier te interpreteren, het zelfstandig maken van de jaarrekening, administraties, coderen en posten inboeken. Jij wint zelf telefonisch of in een persoonlijk gesprek alle informatie in bij de klant. Jij hebt een uitstekend cijfermatig inzicht en werkt nauw samen met je collega’s uit andere vakgebieden, waardoor jij mogelijkheden signaleert en proactief kan adviseren. Wanneer nodig draag jij zorg voor het inwerken en begeleiden van junior assistenten en lever jij een ondersteunende bijdrage op het gebied van acquisitie.

Uiteraard word jij zelf ook uitstekend begeleidt en gefaciliteerd om jezelf (eventueel door middel van opleidingen/cursussen) verder te ontwikkelen tot bijvoorbeeld accountant.

Functie-eisen

 • Je bent enthousiast, een aanpakker, analytisch, zelfstandig, punctueel, klantgericht en communicatief sterk;
 • Je beschikt over een proactieve houding, inlevingsvermogen en hecht veel waarde aan professionaliteit en collegialiteit;
 • Daarnaast heb je bij voorkeur een afgeronde HBO opleiding Accountancy (AC) of Bedrijfseconomie (BE) en ben je bereid de studie voor Accountant-Administratieconsulent (AA) op te pakken.
 • Je hebt minimaal 2-4 jaar relevante werkervaring
 • Ervaring in werken met Accountview en Unit4 Audition is een pre.

Aanbod

 • Marktconform salaris tussen €2200,- en €3000,- bruto per maand o.b.v.. 40 uur
 • Ruimte voor jou als persoon.
 • Work & play; het is meer dan werk alleen.
 • Academy voor je persoonlijke ontwikkeling.
 • Inspirerende werkomgeving.
 • Dicht bij de ondernemer.
 • Enthousiaste collega’s en gedreven ondernemers.

Interesse? Reageer dan via onderstaande sollicitatieknop. 

Nog vragen? Neem dan contact op met:
Marco Mijnheer via marco@wecruite.nl – 06 362 478 99 of Johan Dijkstra via johan@wecruite.nl – 06 104 637 44

Anderen bekeken ook

Menu