Assistent Accountant Zorg / MKB – Zeist

Introductie

Ben je op zoek naar een middelgroot accountants- en advieskantoor in de regio Zeist? Een fijne werkplek? Als je je kennis en kunde in wilt zetten om MKB’ers en medici verder te helpen met financiële en fiscale zaken dan ben je bij deze opdrachtgever op het juiste adres.

Organisatie

Onze opdrachtgever is een middelgroot Oer-Hollands accountantskantoor dat is opgericht als coöperatie van gedreven ondernemers die gezamenlijk meer wilde bereiken dan alleen. Deze samenwerkende instelling heerst nog steeds binnen de organisatie, zowel tussen organisatie en klant als collega’s onderling. Dit zorgt voor een prettige informele sfeer waarin je lekker jezelf kunt zijn. Inmiddels bestaat de organisatie uit 530 collega’s verdeeld over 23 vestigingen die vanuit verschillende disciplines ondernemers echt verder helpen in de agrarische sector, het MKB en de Zorg/Leisure. Onze opdrachtgever heeft focus op kwaliteit. Dat betekent dat ze grondig en nauwkeurig werken en een professioneel kritische instelling hebben. Ze staan stevig in hun schoenen (rechte rug) en zijn maatschappelijk betrokken bij medewerkers en klanten.

Onze opdrachtgever in Zeist neemt ondernemers administratief werk uit handen zodat zij kunnen doen waar ze goed in zijn; patiëntenzorg en/of ondernemen. Binnen ons dynamisch team schenken we veel aandacht aan persoonlijke groei en zakelijke ontwikkeling. We werken op een informele manier met elkaar samen en zijn lokaal betrokken. Minstens zo belangrijk is een gezonde balans tussen werk en privé.


Functie

Als assistent accountant geef je actief advies op financieel en fiscaal gebied. We hebben een gevarieerde klantenportefeuille, waardoor je (vanaf dag 1) contact hebt met klanten uit diverse sectoren. Dit maakt je klantcontact afwisselend. Je kunt je eigen dag indelen en zo ook bepalen of je een groot deel van je tijd op kantoor doorbrengt of juist veel blij de klant aanwezig bent!

Door de ervaring die je hebt opgedaan, heb je boekhoudkundige kennis en heb je fiscale kennis als het gaat om de voorbereiding van IB, VPB, OB. Je kunt een jaarrekening voorbereiden en opstellen. Je houdt er van om in een team samen te werken en bent overtuigend, proactief en daadkrachtig richting je klanten.

Functie-eisen

Om voor deze functie in aanmerking te komen, beschik jij over:

  • Afgeronde hbo-opleiding richting accountancy en/of bedrijfseconomie;
  • Minimaal 2 jaar ervaring als assistent accountant;
  • De ambitie om verder te studeren tot AA Accountant

Aanbod

  • Inkomen: salaris tussen € 2.500 en € 3.100 bruto per maand (o.b.v. 40 uur per week en een afgeronde HBO-opleiding), hoogte is afhankelijk van je werkervaring en opleiding.
  • Flexibiliteit: zowel een parttime als fulltime dienstverband is bespreekbaar;
  • Vrijheid: je kunt je uren vrij indelen;
  • Vrije tijd: we bieden een ruime vakantiedagenregeling;
  • Groei: we investeren in jouw persoonlijke en zakelijke ontwikkeling middels het uitgebreide scholingsaanbod;
  • Vitaliteit: korting op je sport-abonnement en zorgverzekering.

Interesse? Reageer dan via onderstaande sollicitatieknop. 

Nog vragen? Neem dan contact op met:
Marco Mijnheer via marco@wecruite.nl – 06 362 478 99 of Johan Dijkstra via johan@wecruite.nl – 06 104 637 44

Anderen bekeken ook

Menu