Belastingadviseur – Doetinchem

Introductie

Voor onze opdrachtgever in Doetinchem zijn wij op zoek naar een Fiscalist, die naast de fiscale uitdagingen ook wil mee bouwen aan een stukje praktijkontwikkeling. Onze opdrachtgever heeft in Doetinchem een nieuwe vestiging geopend en zit hier met een jong, gedreven en ambitieus team. De ambitie is duidelijk! Verder groeien in de regio en de goede naam die ze hebben verder uitbouwen. 

Is deze mooie rol jouw op het lijf geschreven?

Organisatie

Onze opdrachtgever is een top 30 accountantskantoor met 13 vestigingen verdeeld over west en oost Nederland. De organisatie telt in totaal 350 collega’s. Dit accountantskantoor is uitermate sterk in de advocatuur, gezinshuizen en zorg, maar heeft ook een sterke internationale praktijk. Een full-service accountancy dienstverlener met alle disciplines onder één dak: Accountancy, Audit & Assurance, Belastingadvies, Corporate Finance, HRM en Salarisadministratie, Consultancy, IT & data, International Business, Online Administratie.

In september heeft dit kantoor een nieuwe vestiging in Doetinchem geopend. Deze vestiging is vanuit strategisch oogpunt geopend. Er is sprake van een bestaande klantenportefeuille in deze regio en het kantoor doet zaken met veel bedrijven die vanuit Nederland naar Duitsland uit willen breiden en andersom. Op dit moment wordt er op deze vestiging met een team van 6 personen gewerkt, maar het doel is om uit te breiden.

Functie

Je werkt aan een zeer divers relatie- en klantennetwerk in regio Doetinchem, waarvoor je kansen signaleert en adviezen uitwerkt. Deze adviezen zijn niet alleen fiscaal van hoog niveau, ze geven er ook blijk van dat je jouw klanten, grotere mkb-bedrijven, helemaal ‘snapt’. Je begeeft je in verschillende netwerken, zowel nationaal als internationaal, en gaat de uitdaging aan om advieskansen te signaleren en die om te zetten in betaalde opdrachten.

Als belastingadviseur in Doetinchem maak je onderdeel uit van het fiscale team en werk je over verschillende vestigingen heen en sluit je aan bij vaktechnische bijeenkomsten en fiscalistenmeetings. Je werkt intensief samen met onze fiscalisten en krijgt binnen deze nieuwe vestiging een prachtige kans om je te ontwikkelen tot een volwaardig sparringpartner en mee te bouwen aan een fiscaal team in Doetinchem.

Je krijgt je eigen portefeuille die je met veel vrijheid samen met jouw team bewerkt en verder uitbouwt. Je maakt deel uit van een enthousiast team, dat veel kennis en ervaring in huis heeft en ook naar de toekomst kijkt. Samen werken we aan onze groeiambities en bouwen we mogelijkheden uit.

Functie-eisen

Jij:

  • Beschikt over een afgeronde master opleiding fiscaal recht / fiscale economie;
  • Beschikt over minimaal 3 jaar werkervaring in de algemene fiscale adviespraktijk;
  • Hebt affiniteit met de internationale praktijk;
  • Combineert een commerciële instelling met een flinke dosis initiatief en bent een echte netwerker;
  • Weet kansen te signaleren en die ook in te koppen, zowel bij huidige als bij nieuwe klanten;

Aanbod

  • Marktconform salaris afhankelijk van leeftijd en ervaring;
  • 28 vakantiedagen o.b.v. fulltime
  • Leaseauto
  • Laptop en telefoon van de zaak
  • Volledig verzorgde lunch.

Interesse? Reageer dan via onderstaande sollicitatieknop. 

Nog vragen? Neem dan contact op met:
Marco Mijnheer via marco@wecruite.nl – 06 362 478 99 of Johan Dijkstra via johan@wecruite.nl – 06 104 637 44

Anderen bekeken ook

Menu