Belastingadviseur – Zwolle

Introductie

Voor onze opdrachtgever uit Zwolle zijn wij op zoek naar een ervaren belastingadviseur, die het leuk lijkt om het verschil te maken in de agrarische sector. Geen ervaring met agro, maar lijkt het je wel interessant? Wij maken je graag enthousiast voor deze mooie sector!

Organisatie

Onze opdrachtgever is een middelgroot Oer-Hollands accountantskantoor dat is opgericht als coöperatie van gedreven ondernemers die gezamenlijk meer wilde bereiken dan alleen. Deze samenwerkende instelling heerst nog steeds binnen de organisatie, zowel tussen organisatie en klant als collega’s onderling. Dit zorgt voor een prettige informele sfeer waarin je lekker jezelf kunt zijn. Inmiddels bestaat de organisatie uit 530 collega’s verdeeld over 23 vestigingen die vanuit verschillende disciplines ondernemers echt verder helpen in de agrarische sector, het MKB en de Zorg/Leisure. Onze opdrachtgever heeft focus op kwaliteit. Dat betekent dat ze grondig en nauwkeurig werken en een professioneel kritische instelling hebben. Ze staan stevig in hun schoenen (rechte rug) en zijn maatschappelijk betrokken bij medewerkers en klanten.

Als Fiscalist kom je te werken in het businessteam in Zwolle. Het team bestaat uit 35 professionals die gezamenlijk onze agro-relaties bedienen. Ieder vanuit zijn of haar eigen expertise. Onderdeel van het businessteam is het specialistenteam Fiscaal, Juridisch en Bedrijfsadvies. Dit team bestaat uit 8 collega’s. Samenwerken is een belangrijk onderdeel binnen de functie. Kennis delen met elkaar over uiteenlopende zaken, sparren en elkaar helpen om je expertise te vergroten zijn hierin belangrijke aspecten.

Onze opdrachtgever heeft focus op kwaliteit. Dat betekent dat ze grondig en nauwkeurig werken en een professioneel kritische instelling hebben. Ze staan stevig in hun schoenen (rechte rug) en zijn maatschappelijk betrokken bij medewerkers en klanten.

Functie

Je bent dé vraagbaak voor collega’s met betrekking tot complexe fiscale vragen.Vanuit de belastingaangiftes die jij controleert, signaleer je adviespunten. Vervolgens bespreek je deze met de klant. Naast het adviseren van de ondernemer, denk je ook met hem/haar mee. Zo kunnen thema’s voorbij komen als stakingen en maatschapsvormen.

Daarnaast komen de volgende werkzaamheden aan bod:

 • Je beoordeelt aangiftes van o.a. inkomsten-, overdracht-, omzet- en vennootschapsbelasting.
 • Je adviseert de ondernemer vanuit de aangiftes (samen met collega’s) en stelt eventuele bezwaarprocedures op.
 • Je geeft fiscaal advies voor zowel de IB- als de VPB-praktijk.

Functie-eisen

 • Jij hebt tussen 5-10 jaar werkervaring. Er liggen mooie opdrachten klaar voor je klaar waar jij voldoende uitdaging uit kan halen;
 • Jij bent gek op complexe vraagstukken, je kent bij wijze van spreken alle punten en komma’s in de wet;
 • Jij bent op de hoogte van de ontwikkelingen in jouw vakgebied;
 • Bij voorkeur ben jij tekenbevoegd fiscalist of je bent bereid dat te worden;
 • De functie is op maat te maken met opdrachten die passen bij je interesses en ambities.

Aanbod

 • Inkomen: een salaris tussen €3.600 en €5.200 bruto per maand (o.b.v. 40 uur per week), hoogte is afhankelijk van je werkervaring en opleiding;
 • Flexibiliteit: een dienstverband voor 24, 28, 32 of 40 uur per week, afhankelijk van wat jouw wensen zijn;
 • Vrijheid: goede balans tussen werk-privé; je kunt zelf je uren flexibel indelen zodat je een goede werk- privé balans kunt creëren;
 • Groei: een gedegen programma om je PE-punten te behalen en je komt in een professioneel team waarin je veel kunt leren en waarin jouw kennis gewaardeerd wordt!

Interesse? Reageer dan via onderstaande sollicitatieknop. 

Nog vragen? Neem dan contact op met:
Marco Mijnheer via marco@wecruite.nl – 06 362 478 99 of Johan Dijkstra via johan@wecruite.nl – 06 104 637 44

Anderen bekeken ook

Menu