Consultant / Recruiter Accountancy – Leeuwarden

Introductie

Ben jij als recruiter, headhunter, managing consultant of consultant werving & selectie toe aan je tweede of derde stap in je carrière? Heb jij daarnaast affiniteit met de financiële sector of accountancy? Dan komen wij graag met je in contact! Wij zijn de specialist op het gebied van werving & selectie en detachering in finance en accountancy en door groei van onze organisatie zijn wij op zoek naar een nieuwe collega!

Organisatie

Werken bij WeCruite betekent onderdeel zijn van een team met gedreven collega’s aan recruiters. Samen hebben wij een netwerk van meer dan 16.000 professionals binnen de financiële wereld.

Wij willen de beste zijn in wat we doen, maar blijven ook graag onszelf. Bij ons geen vaste kaders en we denken altijd in mogelijkheden. Geen vacature is ons te gek. Creatief zijn, verfrissend en meedenken, dat is voor ons noodzakelijk om ons werk goed uit te kunnen voeren en het verschil te kunnen maken in de markt. Lijkt het je leuk om specifieke vacatures, taken of een project op te gaan pakken? Bij ons kan dat! Wij willen dat jouw werkdag zo leuk mogelijk begint en eindigt.

Functie

Het zou voor ons perfect zijn als je op dit moment werkzaam bent als consultant of recruiter binnen de financiële sector of accountancy en twijfelt om voor jezelf te beginnen. Ook een ervaren assistent accountant die graag een commerciëlere inslag in zijn/haar werk wil hebben is van harte welkom. Binnen WeCruite krijg jij de vrijheid van het ondernemerschap, maar de gezelligheid en stabiliteit van een werkgever!

Op dit moment richten wij ons met name op de werving en selectie van kandidaten binnen de sector accountancy. Dit doen wij met succes, want wij zitten in een aantal samenwerkingsverbanden met grote en kleine accountantskantoren, landelijk en regionaal. Voor deze opdrachtgevers verlenen wij standaard werving en selectie en wij mogen meeleveren op hun openstaande vacatures. Ons netwerk telt op dit moment ruim 16.000 professionals binnen de financiële wereld en deze professionals proberen wij te plaatsen op onze openstaande vacatures binnen de accountancy.

Wij zijn ambitieus en willen graag een zijn hard onderweg een gevestigde naam te worden in de accountancy en finance sector. Daarom zijn wij op zoek naar een nieuwe collega, die samen met ons wil bouwen en de accountancy wil overstijgen. Dit betekent dat jij veel vrijheid krijgt en ons klantenbestand gaat vergroten in het bedrijfsleven door accountancy en finance vacatures binnen te halen en professionals uit de accountancy of het bedrijfsleven hier op probeert te plaatsen door middel van werving & selectie, detachering of freelance bemiddeling. Bij voorkeur beschik jij al over een eigen netwerk. Dit mag op als recruiter op kandidaatniveau (finance/accountancy professionals) of zakelijke relaties binnen het MKB waar wij de kandidaten uit ons netwerk kunnen plaatsen op financiële vacatures.

Persoonlijk contact, focus en maatwerk. Dat is kenmerkend voor onze dienstverlening. Wij vinden het belangrijk om onze professionals goed te leren kennen door persoonlijk kennis te maken. Het liefst face-to-face, maar ook door middel van Skype of videobellen. Door goed te luisteren kennen wij de details en helpen wij iemand echt verder in zijn of haar financiële carrière binnen de accountancy of het bedrijfsleven. Op het moment dat jij kennis hebt gemaakt met een professional ga jij actief aan de slag om deze te bemiddelen naar dé vacature binnen de finance! Wij laten jouw hierin volledig vrij en je mag de functie naar eigen inzicht invullen. Jij krijgt van ons de beschikking over moderne technologie om je te ondersteunen.

Functie-eisen

• Afgeronde hbo-opleiding;
• Minimaal 2 jaar werkervaring in een soortgelijke functie;
• Jij beschikt over een eigen netwerk met je mee op kandidaat of klantniveau;
• Jij bent in staat om je eigen workload te creëren;
• Jij hebt een hoge dosis van zelfstandigheid: in deze functie ben je veel zelfstandig en starten we met een kort dagelijks overleg en een wekelijks fysiek overleg;
• Jij hebt een dosis creativiteit en neemt doorzettingsvermogen met je mee; het beschikbaar krijgen van finance/accountancy professionals en vacatures binnenhalen is niet altijd gemakkelijk.
• Jij hebt een rijbewijs;
• Jij bent woonachtig in de regio Leeuwarden, Deventer of Zwolle.

Aanbod

• Een marktconform salaris tussen €2000,- en €3000,- bruto per maand (afhankelijk van leeftijd en ervaring);
• Laptop + telefoon van de zaak in bruikleen (ook voor privégebruik)
• Een jaarcontract met uitzicht op een vast contract;
• Uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden
• Veel vrijheid en ondernemerschap.

Interesse? Reageer dan via onderstaande sollicitatieknop. 

Nog vragen? Neem dan contact op met:
Marco Mijnheer via marco@wecruite.nl – 06 362 478 99 of Johan Dijkstra via johan@wecruite.nl – 06 104 637 44

Anderen bekeken ook

Menu