Controleleider Zorg – Zwolle

Introductie

Voor een toonaangevend accountantskantoor in de gezondheidszorg zijn wij op zoek naar een Controleleider.

We zijn op zoek naar een gedreven persoonlijkheid die graag mee wil bouwen aan verdere groei van deze mooie organisatie! Daarnaast krijg je te maken met mooie klanten uit een sociale sector!

Organisatie

Onze opdrachtgever is een trots accountantskantoor dat gespecialiseerd is in de gezondheidszorg. De medewerkers van dit kantoor staan al 20 jaar klaar voor gezondheidsorganisaties en zij vertalen ingewikkelde wet- en regelgeving naar begrijpelijke relevante processen . Binnen dit kantoor werken gedreven mensen, die graag het maximale uit zichzelf en haar dienstverlening willen halen. Alles gebeurt echter vanuit een sociaal hart en met de menselijke maat. Dit past natuurlijk ook het beste bij een sociale sector als de zorg. Enthousiast, gedreven en betrokken, net als hun klanten.

Je kunt bij dit kantoor terecht voor accountancydienstverlening, audit, fiscaal advies en bedrijfsadvies. Vanuit drie vestigingen in Utrecht, Zwolle en Maastricht worden klanten door het hele land bedient. Hierbij kun je denken aan ziekenhuizen, zorginstellingen, GGZ-instellingen, koepelorganisaties en stichtingen. Daarnaast is dit kantoor vanuit de SRA lid van de sectorcommissie ziekenhuizen (coziek) van de NBA. Binnen de sector zijn ze dus een toonaangevende speler.

Ze zijn de afgelopen jaren behoorlijk gegroeid en willen de komende jaren op een beheersbare manier verder groeien. Dat betekent dat de klantenportefeuille meegroeit met het personeelsbestand. Op deze manier blijft het werk behapbaar, krijgen collega’s niet te maken met werkstress en kunnen klanten maximaal bedient blijven worden.

Functie

De klantportefeuille in de zorgsector groeit, daarom zijn wij op zoek naar een controleleider die het team van onze opdrachtgever komt versterken. De portefeuille groeit het snelst in Noordoost Nederland en daarom heeft onze opdrachtgever recent haar kantoor in Zwolle geopend. Onze ideale kandidaat is daarom ook woonachtig in het gebied tussen Zwolle en Utrecht.

Je belangrijkste drijfveer is het ontwikkelen en onderhouden van een langdurige relatie met onze zorgklanten. Daarnaast ben je uiteraard verantwoordelijk voor het accountantsdossier binnen je gecombineerde portefeuille van controle- en beoordelingscliënten. Hierbij signaleer je knelpunten en kansen, om op basis daarvan voorstellen te doen. Enerzijds ter verbetering van de dienstverlening. Anderzijds adviseer je de cliënten proactief over hun bedrijfsvoering op tactisch en operationeel niveau. Je verwerft enthousiast nieuwe opdrachten én je bent voor je collega’s een vraagbaak.

Een afwisselende functie met veel vrijheid, in een omgeving die zich kenmerkt door kwaliteit en eigen verantwoordelijkheid. Je werkt vanuit de kantoren in Zwolle en Utrecht, waar een open cultuur en fijne werksfeer heerst. Je krijgt alle ruimte om je te ontwikkelen en jouw eigen goede ideeën in te brengen en uit te voeren.

Functie-eisen

Wat vragen wij van jou?

  • Je bent een klantgerichte, ondernemende teamspeler, met goed ontwikkelde sociale en analytische vaardigheden.
  • Je beschikt over een afgeronde hbo/wo-opleiding Accountancy of Bedrijfseconomie
  • Hebt enkele jaren aantoonbare ervaring in de controlepraktijk van een accountantskantoor.
  • Kennis van de gezondheidszorg is een pre.

Aanbod

Jij krijgt:

  • Een marktconform salaris afhankelijk van je opleiding en ervaring;
  • 28 vakantiedagen
  • Laptop en leaseauto van de zaak
  • Een goede balans tussen werk en privé.
  • De mogelijkheid om op termijn door te groeien naar de functie van accountant.

Interesse? Reageer dan via onderstaande sollicitatieknop. 

Nog vragen? Neem dan contact op met:
Marco Mijnheer via marco@wecruite.nl – 06 362 478 99 of Johan Dijkstra via johan@wecruite.nl – 06 104 637 44

Anderen bekeken ook

Menu