Director audit & assurance – Barneveld

Vacaturenummer: 913

Introductie

Voor een top 30 accountantskantoor uit Barneveld zijn wij op zoek naar een Director Audit die samen met een collega extern accountant de controlepraktijk van dit cluster laat floreren. Een mooie functie waarin vrijheid, ondernemerschap, audit en vaktechniek bij elkaar komen.

Ben jij die director of senior manager die een belangrijke rol wil spelen in de strategische koers van een top 30 kantoor? Dit is je kans! 

Organisatie

Onze opdrachtgever is een top 30 accountantskantoor met 13 vestigingen verdeeld over west en oost Nederland. De organisatie telt in totaal 350 collega’s. Dit accountantskantoor is uitermate sterk in de advocatuur, gezinshuizen en zorg, maar heeft ook een sterke internationale praktijk. Een full-service accountancy dienstverlener met alle disciplines onder één dak: Accountancy, Audit & Assurance, Belastingadvies, Corporate Finance, HRM en Salarisadministratie, Consultancy, IT & data, International Business, Online Administratie.

De auditpraktijk van Midden Nederland is een onderdeel van de landelijke auditpraktijk van dit kantoor, bestaande uit 80 medewerkers, een eigen vaktechnische ondersteuning, een team IT & Data en een team Internationaal.Verder zijn ze zijn trots op hun plaats in de Top 30 van accountantskantoren door Accountancy Vanmorgen. Dat lukt alleen maar met tevreden klanten en enthousiaste medewerkers. Overigens zorgt werken bij een groeiend bedrijf voor mooie carrièrekansen.

In totaal telt deze organisatie 400 medewerkers. Ze geloven met hart en ziel dat ze samen verder komen. Samen met elkaar en samen met hun klanten: organisaties met vijf, vijftig of vijfhonderd medewerkers en minstens zo gedreven als zij. De klanten worden ondersteund in alle aspecten van het ondernemerschap, met inzet van de professionaliteit en het innovatief vermogen van onze opdrachtgever, maar vooral met bewuste en oprechte aandacht. Met dezelfde aandacht wordt gekeken naar de collega’s. Want het succes begint bij jouw talent.

Van medewerkers en stagiairs krijgt onze opdrachtgever de feedback dat er binnen deze organisatie een fijne werksfeer heerst, je bent hier geen nummer , er is altijd ruimte voor persoonlijke aandacht en oog voor de menselijke maat. Met een gemiddelde van 34 jaar zijn ze een relatief jong bedrijf binnen de accountancy, en dat merk je. Het zit in hun aard om respectvol met elkaar en onze opdrachtgevers om te gaan. Zo houden we bijvoorbeeld ook in drukke tijden rekening met de mens achter de medewerker.

Functie

Als director audit & assurance ben je medeverantwoordelijk voor de groei en de ontwikkeling van onze controlepraktijk midden Nederland met een brede, interessante klantenportefeuille en 25 ambitieuze collega’s. Je bent eindverantwoordelijk voor je eigen klantenportefeuille op aspecten als kwaliteit en klanttevredenheid. Met opdrachtgevers in diverse branches en met inhoudelijk zeer gevarieerde vraagstukken. Zo bedienen ze onder andere een bedrijf dat wereldwijd actief is op het gebied van biologisch afbreekbare verpakkingen, organisaties die onder private equity vallen met een buy & build-strategie en snel groeien, bijvoorbeeld in ICT en online volwassenenonderwijs, maar ook andere sectoren zoals hotels, zorg en handels- en productiebedrijven.

Kortom, organisaties met verschillende uitdagende vraagstukken op het gebied van auditing, verslaggeving en control en bedrijven die graag willen ondernemen. Daarbij geldt dat ook hun klanten zich steeds meer internationaal oriënteren met de bijhorende uitdagingen als accountant. Hoe breed en interessant wil je het hebben?

De interne kant is zeker zo belangrijk in deze rol. Samen met de extern accountant van de auditpraktijk Midden Nederland zorg je dat het team floreert, de planning klopt en denk je mee over strategische vraagstukken: waar staan ze over vijf jaar met onze praktijk? Hoe zorgen ze dat de controlepraktijk toekomstbestendig is en blijft? Uiteindelijk zorg je er samen met je team voor dat de klanten meer dan tevreden zijn en écht geholpen met dit kantoor zijn kwalitatief goede audits met toegevoegde waarde. Dat alles doe je met volledige tekenbevoegdheid, dus ook voor complexe opdrachten, voor zowel vrijwillige als wettelijke controles.

Functie-eisen

 • Jij hebt vakkennis en het vermogen tot coachend leiderschap.
 • Je hebt genoeg enthousiasme om een team aan te sturen
 • Jij hebt jouw dossiers en de kwaliteit goed op orde, jouw klanten zijn tevreden, de verschillende projecten heb je onder controle en collega’s vinden het leuk om met je te werken
 • Jij hebt bijvoorbeeld ervaring met hotels, horeca, productieondernemingen, zorg of IT-dienstverlening, maar we zijn ook zeer geïnteresseerd in kennis van andere branches.
 • Je vindt kwaliteit van je werk en dossiers alsmede het vaktechnisch up-to-date houden van je kennis belangrijk en hebt daarin aantoonbare ervaring opgedaan.
 • Je weet je vaardigheden in te zetten om bestaande relaties te onderhouden en nieuwe klanten te vinden. Je hoeft geen netwerker te zijn, wél degene die verbinding met zowel klanten als collega’s weet te maken.

Aanbod

 • Een jong, enthousiast en gemotiveerd team met uitdagende klanten, ondernemers die voortdurend in beweging zijn.
 • Je gaat aan de slag in een team waar een open sfeer heerst en ze altijd klaarstaan om elkaar te helpen.
 • Je werkt in een omgeving die zich kenmerkt door ontwikkeling en krijgt de kans daaraan bij te dragen.
 • Verder werk je op het kantoor in Barneveld multidisciplinair samen met specialisten op de vestiging, maar ook met specialisten vanuit andere vestigingen.
 • Jouw nieuwe functie wordt gekenmerkt door brede dienstverlening, veel eigen verantwoordelijkheid, coachend leiderschap, samenwerken en een menselijke benadering van zowel klanten als collega’s.

Interesse? Reageer dan via onderstaande sollicitatieknop. 

Nog vragen? Neem dan contact op met:
Marco Mijnheer via marco@wecruite.nl – 06 362 478 99 of Johan Dijkstra via johan@wecruite.nl – 06 104 637 44

Terugbelverzoek achterlaten?

Geen vacature gevonden die bij je past? Laat je telefoonnummer achter zodat we samen kunnen kijken wat er mogelijk is!

Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.
Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld

Anderen bekeken ook

Menu