Fiscalist – Oosterwolde

Introductie

Een plat, toegankelijk kantoor met leuke collega’s. Ruimte om jezelf te zijn en een houding van ‘doe maar normaal, dan doe je gek genoeg’. Net even dat extra doen voor de klant. Kritisch zijn op collega’s, klanten, werkwijze; Fiscalist, voel jij je aangesproken?

Organisatie

Van der Meer Accountants & Adviseurs is een full-service dienstverlener op het gebied van accountancy. Vanuit de 3 vestigingen te Oosterwolde, Groningen en Leek bedienen ze de opdrachtgevers optimaal. Dit doen ze met een vijftigtal medewerkers, waaronder accountants, fiscalisten en loonadministrateurs, en met een cliëntgerichte aanpak. Zowel de fiscale als de accountantspraktijk is in hoge mate geautomatiseerd, zodat de meest efficiënte werkwijze en maximale kosteneffectiviteit is gewaarborgd.

Functie

Als Fiscalist bij Van der Meer Accountants word je verantwoordelijk voor het zelfstandigbedienen van een klantenpakket. Daarnaast word je de fiscale sparringpartner voor assistent accountant en accountants, en draag je zorg voor de continuïteit en ontwikkeling van de adviespraktijk.
Je bewaakt het proces, de vaktechnische inhoud, en zorgt dat de werkzaamheden aan de kwaliteitsnormen voldoen.Zo ben je onder andere verantwoordelijk voor het op een juiste manier adviseren van klanten. Je spreekt de klanten persoonlijk, denkt mee met de ondernemer en speelt hier adequaat op in. Je voert complexe bezwaar- enberoepsprocedures uit, adviseert MKB ondernemingen aangaande complexe adviesopdrachten en delegeert taken aan anderen en stuurt medewerkers aan indien nodig.

Functie-eisen

• Universitaire opleiding Fiscaal recht / Fiscale Economie (must);
• Relevante werkervaring als fiscalist;
• Bij voorkeur ingeschreven in Register NOB of RB;
• Ervaring met MKB klanten;
• Beheerst de daarbij noodzakelijke vaardigheden van een adviseur;
• Je bent daadkrachtig, beschikt over veerkracht en denkt niet in hokjes;
• Je hebt ideeën en deelt deze met collega´s en voert ze uit.

Aanbod

– Je krijgt in eerste instantie een contract voor bepaalde tijd (1 jaar), welke in korte tijd omgezet kan worden naar onbepaalde tijd;
– Je kan 32, 36 of 40 uur per week werken;
– Er bestaat een mogelijkheid om aanvullende cursussen en opleidingen te volgen;
– Het salaris is afhankelijk van de ervaring, maar zal tussen 3500 – 5800 euro liggen.

Interesse? Reageer dan via onderstaande sollicitatieknop. 

Nog vragen? Neem dan contact op met:
Marco Mijnheer via marco@wecruite.nl – 06 362 478 99 of Johan Dijkstra via johan@wecruite.nl – 06 104 637 44

Anderen bekeken ook

Menu