Gevorderd Assistent Accountant Audit – Amstelveen

Introductie

Ambitie! Je hebt een passie voor audit en de ambitie om jezelf verder te ontwikkelen tot RA. Je hebt ambitie om zelf te groeien, maar ook om een belangrijke bijdrage te leveren aan de ontwikkeling van jou werkgever. Dat komt dan goed uit, want onze opdrachtgever ademt ambitie. Binnen 5 jaar willen zij namelijk ook een top 10 kantoor zijn met de controlepraktijk. Dat betekent een verdubbeling van de omzet naar 10+ miljoen omzet en een verdubbeling van het aantal fte van 100 naar 200 fte! Om deze ambitie te realiseren zoeken wij goede mensen die hier een belangrijke bijdrage aan willen leveren!

Ben jij de persoon de gevorderd assistent accountant audit die wij zoeken?

Organisatie

Onze opdrachtgever stimuleert ondernemers en haar werknemers om het maximale uit zichzelf te halen. Ze voorzien hun klanten tijdig van relevante cijfers, geven advies en verlenen zekerheid op basis van de laatste inzichten vanuit de markt en wet- en regelgeving. Met ruim 1500 medewerkers en zo’n 60 vestigingen zijn ze Nederlands’ grootste adviseur en accountant voor het midden- en kleinbedrijf. Onze opdrachtgever is ontstaan vanuit een coöperatie en brengt dit gedachtegoed nog steeds in praktijk. Ze zijn er voor de ondernemer én de onderneming in alle levensfasen. Onze opdrachtgever is een full-service accountantskantoor en biedt oplossingen voor: accountancy (MKB en Agro), audit, belastingadvies, arbeidszaken, corporate finance en juridisch advies.

Functie

Als assistent accountant audit richt jij je op de totale financiële verantwoording van onze controleplichtige klanten. Deze klanten bevinden zich in verschillende sectoren:mkb, automotive, bouw en vastgoed, onderwijs en woningcorporaties. Je bent verantwoordelijk voor het doen van complexe controles van posten bij grote klanten en het zelfstandig verzorgen van volledige controle-opdrachten voor kleine klanten. Je bent het aanspreekpunt voor de klant en begeleidt junioren bij de uitvoering van de werkzaamheden.Je werkt veel bij klanten op locatie.

Onze opdrachtgever investeert in innovatie, werkt sterk data-gedreven en integreert technologische innovaties, zoals data-analyse en procesmining. Je kunt jouw aanpassingsvermogen, communicatieve en analysevaardigheden dan ook optimaal ontwikkelen. Je werkt in afwisselende teams met ambitieuze collega’s in een informele cultuur.

Je krijgt volop kansen krijgt om jezelf te ontwikkelen. Er wordt sterk ingezet op duurzame inzetbaarheid. Niet alleen door te kijken naar jouw talenten en mogelijkheden, maar ook door je een goede werk-privébalans te bieden. Zo word je bijvoorbeeld goed gefaciliteerd in het combineren van werk en studie met je sociale leven.

Functie-eisen

 • Jij bent studerende voor de master-opleiding accountancy(of gaat hier mee starten);
 • Jij hebt minimaal 3 jaar werkervaring opgedaan binnen de controlepraktijk;
 • Jij hebt ambitie om door te groeien tot RA;
 • Jij beschikt over uitstekende analytische, sociale en communicatieve vaardigheden;

Aanbod

 • Een marktconform salaris tussen €2500- € 3500 bruto per maand;
 • 8% vakantiegeld;
 • 30 vakantiedagen;
 • Iphone en Macbook van de zaak;
 • Leaseauto;
 • Goede en volledig betaalde ontwikkelmogelijkheden;
 • Een modern kantoorpand met leuke collega’s;
 • Een toegankelijke organisatie waar een gezellige, informele sfeer heerst.

Interesse? Reageer dan via onderstaande sollicitatieknop. 

Nog vragen? Neem dan contact op met:
Marco Mijnheer via marco@wecruite.nl – 06 362 478 99 of Johan Dijkstra via johan@wecruite.nl – 06 104 637 44

Anderen bekeken ook

Menu