Gevorderd Assistent Accountant MKB – Amersfoort

Introductie

Ben jij een gedreven assistent accountant en zit jij vol ambities om door te groeien tot accountant? Neem dan snel contact met ons op, want wij brengen je graag in contact met deze gedreven werkgever!

Organisatie

Onze opdrachtgever stimuleert ondernemers en haar werknemers om het maximale uit zichzelf te halen. Ze voorzien hun klanten tijdig van relevante cijfers, geven advies en verlenen zekerheid op basis van de laatste inzichten vanuit de markt en wet- en regelgeving. Met ruim 1500 medewerkers en zo’n 60 vestigingen zijn ze Nederlands’ grootste adviseur en accountant voor het midden- en kleinbedrijf. Onze opdrachtgever is ontstaan vanuit een coöperatie en brengt dit gedachtegoed nog steeds in praktijk. Ze zijn er voor de ondernemer én de onderneming in alle levensfasen. Onze opdrachtgever is een full-service accountantskantoor en biedt oplossingen voor: accountancy (MKB en Agro), audit, belastingadvies, arbeidszaken, corporate finance en juridisch advies.

Functie

In deze functie wordt jij verantwoordelijk voor het samenstellen van jaarrekeningen voor klanten in het MKB en het voorbereiden van adviezen. Daarnaast wordt jij verantwoordelijk voor het begeleiden van de junior assistenten om ook hen op een goed niveau te krijgen. Je krijgt direct vanaf dag 1 veel contact met klanten en je wordt goed begeleidt om op korte termijn zelf de eindverantwoordelijkheid te krijgen over een klantenportefeuille.

Je wordt onderdeel van een ambitieus en gedreven team dat het beste uit zichzelf en haar dienstverlening wil halen om de klant zo goed mogelijk te bedienen. Daarnaast heerst er een gezellige, informele sfeer op dit moderne kantoor. In totaal werken er op dit kantoor ongeveer 30 mensen variërend van jong tot oud. Dit brengt een goede dynamiek met zich mee en zorgt ervoor dat er voldoende ruimte is om te sparren en voor vaktechnisch overleg.

Functie-eisen

 • Je beschikt over een afgeronde opleiding accountancy en/of bedrijfseconomie;
 • Je hebt minimaal 2 jaar werkervaring in een soortgelijke functie;
 • Daarnaast ben jij goed in klantcontacten en zie jij hierin verkoopkansen.
 • Je bent dan ook assertief, communicatief en neemt eigen initiatief.
 • Als echte teamspeler weet jij goed te schakelen tussen de verschillende vakdisciplines.
 • Je maakt graag het verschil voor klanten, de maatschappij én voor jezelf.

Aanbod

 • Marktconform salaris tussen €2500,- en €3000,- bruto per maand
 • 8% vakantiegeld
 • goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een goede pensioenregeling, 30 vakantiedagen, een iPhone en een laptop en de mogelijkheid tot een studiekostenregeling
 • volop ontwikkelkansen
 • goede werk-privébalans
 • een prettige werkomgeving met fijne collega’s

Interesse? Reageer dan via onderstaande sollicitatieknop. 

Nog vragen? Neem dan contact op met:
Marco Mijnheer via marco@wecruite.nl – 06 362 478 99 of Johan Dijkstra via johan@wecruite.nl – 06 104 637 44

Anderen bekeken ook

Menu