Gevorderd assistent accountant MKB – Emmeloord

Introductie

Een goed salaris, voldoende uitdaging, ruimte voor doorgroei mogelijkheden, eigen verantwoordelijkheden en IT ontwikkelingen opvolgen? Zie jij het zitten om een stap te maken naar gevorderd assistent accountant en op termijn je AA-titel te dragen?

Kom eens met ons in gesprek, want wij hebben momenteel een prachtige positie open staan bij een klant van WeCruite.

Organisatie

Bij deze middelgrote speler in de accountancy kan jij je carrière een boost geven. Je kan rekenen op een goede begeleidingstraject, want de bezetting is daarvoor op orde. Ook niet onbelangrijk, je komt te werken in een modern pand met een gezellige, warme sfeer.

Vanuit een assessment wat je op voorhand maakt wordt een begeleidingstraject ingezet. Zodoende ziet dit accountantskantoor waar je kan en wilt groeien en zal hier een persoonlijk plan voor uitschrijven. Zodoende ontwikkel jij jezelf, maar ook ten gunste van je werkzaamheden en collega’s. Na een jaar maak je het assessment nogmaals en dan kan je zelf ook zien dat je groei doorgemaakt hebt!

Functie

In deze afwisselende functie werk je regelmatig zelfstandig, maar ook zeker in een team. Dit team bestaat net als jij uit liefhebbers voor het vak. gedreven mensen, enthousiast!
Samen met dit team ben je verantwoordelijk voor een grote portefeuille aan klanten en verricht je diverse werkzaamheden. Je stelt jaarrekening samen, bent sparringspartner van je klanten, signaleert bijzonderheden in de administratie. Je bent direct betrokken bij de klant en vanaf dag 1 probeer je een band op te bouwen. Dit zal niet alleen telefonisch zijn, maar ook via klantbezoek. Als je ziet dat een klant behoefte aan een interne expertise, zoek dan direct je gespecialiseerde collega op.

Functie-eisen

Het zou mooi zijn als je:

– Een HBO diploma Bedrijfseconomie of Accountancy hebt
– Door wilt voor je AA-titel
– 28 tot 40 uur per week inzetbaar bent
– Gemotiveerd, flexibel en communicatief vaardig bent

Aanbod

– Een persoonlijk opleidingsplan met trainingen en coaching
– Je krijgt volop ruimte om te groeien
– Een goede balans tussen werk en privé
– Een salaris tussen 2950 en 3900 euro bruto per maand
– Een gedeeltelijk premievrij pensioen
– Flexibele werktijden
– Mogelijkheid tot een lease auto

Interesse? Reageer dan via onderstaande sollicitatieknop. 

Nog vragen? Neem dan contact op met:
Marco Mijnheer via marco@wecruite.nl – 06 362 478 99 of Johan Dijkstra via johan@wecruite.nl – 06 104 637 44

Anderen bekeken ook

Menu