Interim assistent accountant agro/ MKB – Dronten/ Emmeloord/ Urk

Vacaturenummer: 340

Introductie

Voor onze opdrachtgever zijn wij voor verschillende vestigingen in de noordoost polder op zoek naar een interim assistent accountant.

Om voor deze opdracht in aanmerking te komen is het belangrijk dat je volledig zelfstandig complexe (geconsolideerde) jaarrekeningen kunt samenstellen en de bijbehorende fiscale aangiftes (OB, IB en VPB) kunt verzorgen. Spreken wij je binnenkort voor deze mooie opdracht?

Organisatie

Onze opdrachtgever stimuleert ondernemers en haar werknemers om het maximale uit zichzelf te halen. Ze voorzien hun klanten tijdig van relevante cijfers, geven advies en verlenen zekerheid op basis van de laatste inzichten vanuit de markt en wet- en regelgeving. Met ruim 1500 medewerkers en zo’n 60 vestigingen zijn ze Nederlands’ grootste adviseur en accountant voor het midden- en kleinbedrijf. Onze opdrachtgever is ontstaan vanuit een coöperatie en brengt dit gedachtegoed nog steeds in praktijk. Ze zijn er voor de ondernemer én de onderneming in alle levensfasen. Onze opdrachtgever is een full-service accountantskantoor en biedt oplossingen voor: accountancy (MKB en Agro), audit, belastingadvies, arbeidszaken, corporate finance en juridisch advies.

Functie

In deze opdracht zal je worden ingezet om opgelopen achterstanden weg te werken. Dat betekent dat je verantwoordelijk wordt voor het samenstellen van complexe jaarrekeningen en het verzorgen van de bijbehorende fiscale aangiftes. De klantenportefeuille van onze opdrachtgever bestaat voor een groot gedeelte uit agrarische ondernemers. Dat betekent dat je grotendeels agrarische jaarrekeningen samen zal moeten stellen. Mocht je deze ervaring of affiniteit niet hebben, dan kan er wat geschoven worden met collega’s, zodat er ook je ook binnen de MKB portefeuille kan worden ingezet.

Functie-eisen

  • Minimaal 6 jaar ervaring als assistent accountant;
  • Je kunt zelfstandig risicogericht jaarrekeningen samenstellen;
  • Je hebt ervaring met het opstellen van de fiscale aangiftes IB, VPB en OB;
  • Affiniteit met de agrarische sector (pré);

Aanbod

  • Opdracht voor minimaal 6 maanden;
  • Tarief tussen €50 – €60 per uur excl. btw en reiskosten;
  • Je woont op maximaal 60 minuten rijden van één van deze vestigingen;

Interesse? Reageer dan via onderstaande sollicitatieknop. 

Nog vragen? Neem dan contact op met:
Marco Mijnheer via marco@wecruite.nl – 06 362 478 99 of Johan Dijkstra via johan@wecruite.nl – 06 104 637 44

Terugbelverzoek achterlaten?

Geen vacature gevonden die bij je past? Laat je telefoonnummer achter zodat we samen kunnen kijken wat er mogelijk is!

Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.
Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld

Anderen bekeken ook

Menu