Interim Assistent Accountant Audit / Controleleider – Noord-Brabant

Introductie

Voor een accountantskantoor in Noord-Brabant zijn we opzoek naar een interim assistent accountant audit. Ben jij in staat om de financiële situatie van de klant tot in de puntjes te doorgronden en ben jij van nature een betrokken sparringpartner?

Dan komen we graag met je in contact!

Organisatie

Onze opdrachtgever is gevestigd in Noord-Brabant en is verdeeld over 3 vestigingen. Bij iedere handeling van onze opdrachtgever staan de woorden kwaliteit, continuïteit en betrokkenheid centraal. Ze geloven dat elke onderneming het beste gedijt bij de zekerheid van gezond financieel beheer. Door zich te verdiepen in uw onderneming, processen en drijfveren kan onze opdrachtgever zijn diensten perfect laten aansluiten op het karakter van de onderneming. Voor elke fase zoals op- en uitbouwen van de onderneming, succes vasthouden, expansie en optimale verhoudingen, overdragen van de leiding en de ná opvolging bieden ze accountancy en fiscale dienstverlening. Op deze manier helpen ze mee aan het succes van de ondernemer.

Functie

Op de vestiging in Noord-Brabant is er plaats gekomen voor een assistent accountant audit op interim basis. Dat betekent dat jij tijdelijk gaat werken in het controle team van onze opdrachtgever. Je wordt verantwoordelijk voor het uitvoeren van controles op de jaarrekeningen, opstellen van rapportages en management letters. Ook bespreek je met de klant welke bedrijfseconomische en fiscale zaken relevant zijn en hierbij adviseer je de klant. Alles is er op gericht om de onderneming van je klant beter te laten renderen.Afhankelijk van je opleidings-/werkervaringsniveau kun je ook ingezet worden als controleleider en naast reguliere werkzaamheden ook verantwoordelijk wordt voor het opstellen van controleprogramma’s en het controleplan. Doordat het een klein controleteam is, is de opdrachtgever op zoek naar iemand met de voeten in de klei die ook bereid is om zelf verantwoordelijk te nemen voor het posten van complexe jaarrekeningen.

Functie-eisen

  • Je heb minimaal je master afgerond, hebt al eerder op een controleafdeling gewerkt en wilt jouw vakkennis verder ontwikkelen;
  • Je hebt een positief-kritische houding en hebt oog voor detail;
  • Zelfstandig werken en werken in teamverband gaat je beide goed af;
  • Je bent oprecht geïnteresseerd in de bedrijfsvoering van de klant en bent voor hem of haar (zowel mondeling als schriftelijk) een sterke sparringpartner.

Aanbod

  • Je krijgt de ruimte en faciliteiten om je te ontwikkelen.
  • Je wordt direct betrokken bij werkzaamheden vanuit verschillende disciplines. Doordat je direct voor de verantwoordelijk-accountant werkt, breng je jouw kennis direct in de praktijk en komt jouw ontwikkeling in een stroomversnelling;
  • Een goede werk-privé balans is belangrijk voor het plezier en succes in je werk vandaar dat je veel vrijheid krijgt om jouw werkzaamheden zelf in te richten.
  • Je krijgt een snelle laptop met extra scherm, zodat jij overal prettig kunt werken;
  • Een tarief van 85,- exclusief BTW en reiskosten
  • Je bent elke week welkom om aan te schuiven bij de kantoorlunch en vrijdagmiddagborrel. Ook worden er regelmatig activiteiten buiten kantoor georganiseerd.

Interesse? Reageer dan via onderstaande sollicitatieknop. 

Nog vragen? Neem dan contact op met:
Marco Mijnheer via marco@wecruite.nl – 06 362 478 99 of Johan Dijkstra via johan@wecruite.nl – 06 104 637 44

Anderen bekeken ook

Menu