Interim controleleider – Zwolle

Vacaturenummer: 495

Introductie

Voor onze opdrachtgever in Zwolle zijn wij op zoek naar een interim controleleider. Ben jij per september als zzp’er beschikbaar en heb je ervaring als controleleider bij een MKB accountantskantoor? Dan hebben wij een mooie opdracht beschikbaar voor je!

Organisatie

Onze opdrachtgever is een middelgroot Oer-Hollands accountantskantoor dat is opgericht als coöperatie van gedreven ondernemers die gezamenlijk meer wilde bereiken dan alleen. Deze samenwerkende instelling heerst nog steeds binnen de organisatie, zowel tussen organisatie en klant als collega’s onderling. Dit zorgt voor een prettige informele sfeer waarin je lekker jezelf kunt zijn. Inmiddels bestaat de organisatie uit 530 collega’s verdeeld over 23 vestigingen die vanuit verschillende disciplines ondernemers echt verder helpen in de agrarische sector, het MKB en de Zorg/Leisure. Onze opdrachtgever heeft focus op kwaliteit. Dat betekent dat ze grondig en nauwkeurig werken en een professioneel kritische instelling hebben. Ze staan stevig in hun schoenen (rechte rug) en zijn maatschappelijk betrokken bij medewerkers en klanten.

Functie

Je zorgt voor de feitelijke planning van de controle, teamafspraken en afspraken met de klant. Je controleert de meest complexe jaarrekeningposten en bent mede- eindverantwoordelijk voor een tijdige review van het dossier. Samen met de Externe Accountants schrijf je accountantsverslagen en bespreekt deze met de klant. Op sommige opdrachten ben je operationeel eindverantwoordelijk en bij andere opdrachten sta je zelf ook nog met de voeten in de klei door zelf complexe posten te controleren.

Met een gezonde dosis humor begeleid jij de controleteams en stimuleer je hen in hun ontwikkeling. Je houdt de status van de controle nauwlettend in de gaten en communiceert daarover met de klant en Externe Accountant. We bedienen vanuit het auditteam klanten vanuit heel Nederland.

Functie-eisen

  • Minimaal 6 jaar ervaring in de audit waarvan 2 jaar als controleleider;
  • Een afgeronde RA titel;
  • Een tarief tussen €80 en €90 excl. btw en reiskosten;

Aanbod

  • Een opdracht voor het gehele controleseizoen;
  • Tarief tussen €80 en €90 excl. btw en reiskosten;

Interesse? Reageer dan via onderstaande sollicitatieknop. 

Nog vragen? Neem dan contact op met:
Marco Mijnheer via marco@wecruite.nl – 06 362 478 99 of Johan Dijkstra via johan@wecruite.nl – 06 104 637 44

Terugbelverzoek achterlaten?

Geen vacature gevonden die bij je past? Laat je telefoonnummer achter zodat we samen kunnen kijken wat er mogelijk is!

Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.
Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld

Anderen bekeken ook

Menu