IT auditor – Gorredijk

Introductie

Houd jij je momenteel bezig met het beoordelen van de IT beheersing en – beveiliging in een organisatie? Doe je dit momenteel bij een accountantskantoor en wil je de next step zetten door de leiding te nemen in een dergelijke baan? Lees dan even verder om meer informatie te achterhalen over deze mooie vacature.

Organisatie

Bij deze organisatie kom je terecht in een warm bad. Het bedrijf staat goed bekend in de regio en kan een alternatief zijn ten opzichte van een aantal landelijke, prominente spelers binnen de accountancy. Denk je dat je hiermee kwaliteit gaat verliezen? Zeker niet.

Dit kantoor kan het nuchtere van Friesland combineren met een kwaliteit waar je u tegen zegt! Dit alles gaat gepaard met een gemoedelijke sfeer die je wel moet waarderen. Met ruim 100 medewerkers over 2 locaties kan dit kantoor een brede adviesorganisatie zijn voor menig bedrijf in Nederland.

Waardeer jij bedrijfscatering, een borrel en een stukje ontspanning op de werkvloer, dan zit je hier helemaal goed. Tussen de middag is er vers gemaakte soep, er is dagelijks fruit, je kan een potje biljarten, klaverjassen of een frisje / biertje drinken op de vrijdagmiddag.

Functie

Als IT auditor bij dit gerenommeerde accountantskantoor ben je actief in de werkgebieden accountancy en IT. Jij gaat net een stapje verder dan alleen IT auditing in het kader van de wettelijke accountantscontroles.

Je krijgt de unieke kans om de IT audit diensten op te starten en nieuwe markten te ontwikkelen. Wij zoeken in dit geval een ervaren medewerker die de kar kan gaan trekken bij deze organisatie. Binnen deze organisatie zijn nu al een aantal medewerkers die zich bezig houden met IT audit en bijvoorbeeld een RE titel hebben, maar niet de volle focus op deze functie hebben. In de loop van 2021 wil het kantoor iemand aantrekken die hier de prioriteit op aan gaat brengen.

Je hoeft niet persé uit Friesland te komen, dus mocht je in aangrenzende provincies komen dan is dit alsnog interessant.

Functie-eisen

Het zou mooi zijn als we een aantal van onderstaande zaken terug zien op je CV:

– Jij bent een ervaren IT auditor met ondernemers instinct
– Jij weet veel van het ontsluiten van data uit applicaties
– Jij bent goed in het structureren van datamodellen
– Jij weet SQL scripts en query’s en (SQL) databases te doorgronden en relevante analyses over te brengen op collega`s
– Jij hebt kennis van data analyses, BI Tools en IT Audit in het kader van jaarrekeningcontrole
– Jij hebt een diploma in het verlengde van CISA, EMITA of RE

Aanbod

– Direct op contract bij onze klant
– Een jaarcontract met als doel voor onbepaalde tijd een samenwerking aan te gaan. Er is ook een mogelijkheid om direct een contract voor onbepaalde tijd te krijgen.
– Salaris tussen 3500 en 5500 euro bruto per maand op basis van 40 uur (afhankelijk van ervaring)
– Volop ontwikkelingskansen
– Goede secundaire arbeidsvoorwaarden
– Mogelijkheid op een lease auto

Interesse? Reageer dan via onderstaande sollicitatieknop. 

Nog vragen? Neem dan contact op met:
Marco Mijnheer via marco@wecruite.nl – 06 362 478 99 of Johan Dijkstra via johan@wecruite.nl – 06 104 637 44

Terugbelverzoek achterlaten?

Geen vacature gevonden die bij je past? Laat je telefoonnummer achter zodat we samen kunnen kijken wat er mogelijk is!

Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.
Fill out this field
Fill out this field

Anderen bekeken ook

Menu