Junior assistent accountant audit – Zwolle

Vacaturenummer: 601

Introductie

Voor een opdrachtgever zijn we opzoek naar een assistent accountant audit voor de vestiging Zwolle.

Nieuwsgierig geworden? Lees dan snel verder!

Organisatie

Onze opdrachtgever is een trots accountantskantoor dat gespecialiseerd is in de gezondheidszorg. Dit kantoor heeft 3 vestigingen in Nederland. De medewerkers van dit kantoor staan al 20 jaar klaar voor gezondheidsorganisaties en zij vertalen ingewikkelde wet- en regelgeving naar begrijpelijke relevante processen . Binnen dit kantoor werken gedreven mensen, die graag het maximale uit zichzelf en haar dienstverlening willen halen. Alles gebeurt echter vanuit een sociaal hart en met de menselijke maat. Dit past natuurlijk ook het beste bij een sociale sector als de zorg. Enthousiast, gedreven en betrokken, net als hun klanten. Je kunt bij dit kantoor terecht voor accountancydienstverlening, audit, fiscaal advies en bedrijfsadvies. Vanuit drie vestigingen in Utrecht, Zwolle en Maastricht worden klanten door het hele land bedient. Hierbij kun je denken aan ziekenhuizen, zorginstellingen, GGZ-instellingen, koepelorganisaties en stichtingen. Daarnaast is dit kantoor vanuit de SRA lid van de sectorcommissie ziekenhuizen (coziek) van de NBA. Binnen de sector zijn ze dus een toonaangevende speler. Ze zijn de afgelopen jaren behoorlijk gegroeid en willen de komende jaren op een beheersbare manier verder groeien. Dat betekent dat de klantenportefeuille meegroeit met het personeelsbestand. Op deze manier blijft het werk behapbaar, krijgen collega’s niet te maken met werkstress en kunnen klanten maximaal bedient blijven worden.

Functie

Je gaat binnen dit accountantskantoor bezig met het controleren van jaarrekeningen, controleren van subsidiestromen, jaarrapportages in het kader van investeringsfaciliteiten en andere accountantswerkzaamheden. Je hebt nauw contact met de klanten. Samen met je collega’s zorg je voor het beste resultaat. Daarnaast helpen de ervaren collega’s jouw om beter te worden en uiteindelijk door te kunnen groeien. Je blijft streven naar goede kwaliteit en je probeert het zo goed mogelijk waar te borgen. Dit kantoor vind de dynamiek tussen collega’s erg belangrijk. Overwerken is daarbij geen regel maar uitzondering.

De klanten van dit kantoor zijn bedrijven en organisaties die werken in de gezondheidszorg en bestaan uit professionals met het hart op de juiste plaats. Zij bieden patiënten een helpende hand, een luisterend oor of specialistisch advies. Dit kantoor houdt zich bezig met doelgerichte adviezen en praktische ondersteuning op financieel, fiscaal en juridisch advies. Ze nemen de klanten die belasting uit handen, zodat zij zich kunnen richten op hun corebusiness.

Je krijgt alle mogelijk om je te ontwikkelen als RA en door te groeien binnen de organisatie. De organisatie biedt jouw alle mogelijkheden en wil hier gegarandeerd aan bij dragen!

Functie-eisen

Jij hebt/ bent:

 • Minimaal afgeronde HBO opleiding Accountancy/Finance & Control of in de afrondende fase
 • Collegiaal en goed samen kunnen werken
 • Communicatief vaardig en representatief
 • In bezit van een rijbewijs
 • Ambitie om je RA-titel te behalen
 • Ervaring binnen de controlepraktijk 0-3 jaar

Aanbod

Wij bieden;

 • Een markconform salaris
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden
 • Onze werknemers goede doorgroeimogelijkheden
 • Je kunt mee groeien in de ambities
 • Afhankelijk van je woonplaats kies je een vast kantooradres

Interesse? Reageer dan via onderstaande sollicitatieknop. 

Nog vragen? Neem dan contact op met:
Marco Mijnheer via marco@wecruite.nl – 06 362 478 99 of Johan Dijkstra via johan@wecruite.nl – 06 104 637 44

Terugbelverzoek achterlaten?

Geen vacature gevonden die bij je past? Laat je telefoonnummer achter zodat we samen kunnen kijken wat er mogelijk is!

Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.
Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld

Anderen bekeken ook

Menu