Junior assistent accountant MKB – Harderwijk

Vacaturenummer: 391

Introductie

Op zoek naar je eerste baan binnen de accountancy en klaar om te gaan vlammen? Bij deze opdrachtgever kan je op korte termijn beginnen met je carriére, Dit kan in voltijd, maar mag ook duaal. Wil je graag doorstuderen in combinatie met leuk en uitdagend werk? Stop dan met verder zoeken, want bij dit accountantskantoor is veel mogelijk.

Organisatie

Onze opdrachtgever is een gevestigde naam in Noordwest Veluwe met in totaal 4 vestigingen en 75 collega’s. Binnen dit kantoor staat de klant centraal en door haar klanten van veel persoonlijke aandacht te voorzien in combinatie met kwalitatief hoogwaardige dienstverlening maken zij al 60 jaar het verschil in de regio! Onze opdrachtgever is een gedegen professional in accountancy en fiscale dienstverlening. De registeraccountants, accountants-administratieconsulenten en belastingadviseurs adviseren en begeleiden opdrachtgevers bij financiële en fiscale zaken. Zij doen dat met grote vakkennis, ruime ervaring, gedreven ondernemerschap en groot enthousiasme.

Functie

Voor een opdrachtgever in Harderwijk zijn wij op zoek naar een beginnend assistent accountant. Je wordt deel van een hecht team met een hart voor de zaak. De organisatie staat voor kwaliteit en deskundigheid, maar vooral ook voor persoonlijke aandacht. Zowel voor de klanten als de medewerkers. Binnen deze organisatie ben je ondersteunend bij de uitvoering van administratieve diensten en het samenstellen van jaarrekeningen. Je wordt begeleidt door ervaren collega’s die je niet alleen ondersteunen in je dagelijkse werkzaamheden maar ook op persoonlijk vlak. Daarnaast krijg je voldoende mogelijkheid om jezelf te kunnen blijven ontwikkelen. Je kunt namelijk rekenen op opleidings- en doorgroeimogelijkheden. Op deze manier help je niet alleen de klant verder maar ook jezelf en je werkgever.

Functie-eisen

Wij vragen:

 • Een (bijna) afgeronde hbo opleiding in de richting van accountancy of bedrijfseconomie;
 • Je gaat starten of bent bezig met de AA-opleiding.
 • Een klantgerichte, leergierige, nauwkeurige en professionele teamspeler, met goed ontwikkelde sociale en analytische vaardigheden.
 • Minimaal een stage ervaring bij een accountantskantoor
 • Je kunt goed analyseren, plannen en organiseren.

Aanbod

Wij bieden:

 • Leuke uitdagende functie binnen een hecht team
 • Goede balans tussen werk en privé
 • Volop opleidings- en doorgroeimogelijkheden
 • Persoonlijke begeleiding
 • Prima salaris
 • Uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden

Interesse? Reageer dan via onderstaande sollicitatieknop. 

Nog vragen? Neem dan contact op met:
Marco Mijnheer via marco@wecruite.nl – 06 362 478 99 of Johan Dijkstra via johan@wecruite.nl – 06 104 637 44

Terugbelverzoek achterlaten?

Geen vacature gevonden die bij je past? Laat je telefoonnummer achter zodat we samen kunnen kijken wat er mogelijk is!

Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.
Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld

Anderen bekeken ook

Menu