Junior Assistent Accountant – Utrecht

Introductie

Voor dit leuke accountantskantoor uit Utrecht zijn wij op zoek naar een junior assistent accountant!

Heb jij recent je hbo diploma accountancy behaald of sta je op het punt om deze af te ronden? Dan is deze vacature zeker iets voor jou!

Organisatie

Onze opdrachtgever is een trots accountantskantoor dat gespecialiseerd is in de gezondheidszorg. De medewerkers van dit kantoor staan al 20 jaar klaar voor gezondheidsorganisaties en zij vertaleningewikkelde wet- en regelgeving naar begrijpelijke relevante processen . Binnen dit kantoor werken gedreven mensen, die graag het maximale uit zichzelf en haar dienstverlening willen halen. Alles gebeurt echter vanuit een sociaal hart en met de menselijke maat. Dit past natuurlijk ook het beste bij een sociale sector als de zorg. Enthousiast, gedreven en betrokken, net als hun klanten.

Je kunt bij dit kantoor terecht voor accountancydienstverlening, audit, fiscaal advies en bedrijfsadvies.Vanuit drie vestigingen in Utrecht, Zwolle en Maastricht worden klanten door het hele land bedient. Hierbij kun je denken aan ziekenhuizen, zorginstellingen, GGZ-instellingen, koepelorganisaties en stichtingen. Daarnaast is dit kantoor vanuit de SRA lid van de sectorcommissie ziekenhuizen (coziek) van de NBA. Binnen de sector zijn ze dus een toonaangevende speler.

Ze zijn de afgelopen jaren behoorlijk gegroeid en willen de komende jaren op een beheersbare manier verder groeien. Dat betekent dat de klantenportefeuille meegroeit met het personeelsbestand. Op deze manier blijft het werk behapbaar, krijgen collega’s niet te maken met werkstress en kunnen klanten maximaal bedient blijven worden.

Functie

We zijn op zoek naar een junior assistent accountant die het leuk vindt om mee te bouwen aan het succes van deze organisatie. We zoeken daarom iemand met een energieke persoonlijkheid en passie voor het accountancy vak, die zichzelf hierin verder wil ontwikkelen.

Als junior assistent-accountant voer je zelfstandig en in teamverband samenstelwerkzaamheden uit. Je onderhoudt contacten met jouw cliënten over gegevensuitwisseling die nodig is, zodat de administratie optimaal uitgevoerd kan worden. Ook voer en begeleid je financiële administraties en verzorg je diverse belastingaangiften. Je voert je werkzaamheden uit conform het daarvoor opgestelde werkprogramma en bouwt het kwalitatief hoogwaardig accountantsdossier op waarin je de uitgevoerde werkzaamheden vastlegt. Ook werk je actief aan je eigen (vaktechnische) ontwikkeling in de accountancy.

Een afwisselende functie met veel vrijheid, in een omgeving die zich kenmerkt door kwaliteit en eigen verantwoordelijkheid. Je werkt vanuit het kantoor in Utrecht waar een open cultuur en fijne werksfeer heerst. Je krijgt alle ruimte om je te ontwikkelen en jouw eigen goede ideeën in te brengen en uit te voeren.

Functie-eisen

Wij vragen:

  • Een (bijna) afgeronde hbo opleiding in de richting van accountancy of bedrijfseconomie;
  • Een klantgerichte, leergierige, nauwkeurige en professionele teamspeler, met goed ontwikkelde sociale en analytische vaardigheden.
  • Minimaal een stage ervaring bij een accountantskantoor
  • Affiniteit met de gezondheidszorg.

Aanbod

Wij bieden:

  • Een marktconform salaris, afhankelijk van je opleiding en ervaring;
  • Een leuke werkomgeving waarin ruimte is voor eigen initiatief en het geven van je mening wordt gewaardeerd;
  • Uitstekende studieregeling om door te kunnen groeien;
  • Een uitstekende werk-/privébalans;
  • 28 vakantiedagen;

Interesse? Reageer dan via onderstaande sollicitatieknop. 

Nog vragen? Neem dan contact op met:
Marco Mijnheer via marco@wecruite.nl – 06 362 478 99 of Johan Dijkstra via johan@wecruite.nl – 06 104 637 44

Anderen bekeken ook

Menu