Junior controleleider MKB kantoor – Leeuwarden

Introductie

Werk jij momenteel een aantal jaar als senior assistent accountant binnen de controlepraktijk en wil je de stap maken naar junior controleleider? Dit is je kans. In een mooi traject word jij de controleleider van de toekomst!

Organisatie

Onze opdrachtgever is een gevestigde naam in Leeuwarden omstreken. Ze hebben ruime ervaring in de ondersteuning en advisering van klanten in het MKB-segment. Met een gemengde praktijk zijn ze van alle markten thuis en kunnen ze opdrachtgevers helpen met alle vraagstukken van de dag. Je kan hier terecht van accountantswerkzaamheden en fiscaal-juridisch advies tot uiteenlopende bedrijfsadviezen en van een controleteam tot een afdeling waar ze de salarisadministraties voor klanten verzorgen. Een mooi middelgroot kantoor met een stabiel en divers klantenpakket. In totaal werken er zo’n 40 medewerkers van jong en oud.

Functie

Als junior controleleider ben je mede verantwoordelijk voor de uitvoering van controle-opdrachten bij uitdagende klanten binnen diverse branches. Ook ben je er verantwoordelijk voor om de kennis op hoger niveau te brengen. Je werkt nauw samen binnen het team en betrekt de assistent accountants en accountant in je werkzaamheden en opdrachten. Opdrachten stuur je samen aan met een eindverantwoordelijke accountant. Jij wordt het directe operationele aanspreekpunt voor het team, maar ook voor de klant. Hierin is het gevoel van samen staan we sterk, kennis delen en optimaal inzetten van elkaar krachten van belang. Optimaliseer dit en maak gebruik van ieders expertise. Je haalt energie uit het signaleren van kansen bij klanten. Naast controle is er een optie om een combinatie te maken met een aantal grote, zware samenstelklanten, maar dit valt op maat af te stellen.

Functie-eisen

– Minimaal HBO Accountancy en in het bezit of bezig (willen gaan) met de registeraccountant (RA) opleiding;
– Minimaal drie jaar ervaring;
– Sociaal- en communicatief vaardig met collega en klant;
– Je woont in de omgeving van Leeuwarden, Drachten, Heerenveen, Groningen of Wolvega.

Aanbod

Indien we tot een samenwerking komen treed je rechtstreeks in dienst bij onze opdrachtgever.
– In eerste instantie krijg je een jaarcontract welke na korte tijd omgezet kan worden in een contract voor onbepaalde tijd;
– Het salaris zal tussen de €3200 en €4500 bruto per maand liggen op basis van een 40-urige werkweek;
– Er is een optie om parttime te werken;
– Bekostigen van opleidingen / studie;
– Eventuele huidige studieschuld wordt overgenomen;

Interesse? Reageer dan via onderstaande sollicitatieknop. 

Nog vragen? Neem dan contact op met:
Marco Mijnheer via marco@wecruite.nl – 06 362 478 99 of Johan Dijkstra via johan@wecruite.nl – 06 104 637 44

Anderen bekeken ook

Accountant AA – Tubbergen

Introductie Door de uitbreiding van de klantenportefeuille van onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een accountant-administratieconsulent. Wil jij graag werken in een professionele organisatie met korte lijntjes en een…
Tubbergen
uren per week: 40
Tubbergen
Bekijk vacature
Menu