(Junior) Controleleider – Nijkerk

Introductie

Wij zoeken een gevorderd assistent accountant RA die klaar is om de stap te maken tot controleleider! Wil jij een frisse wind laten waaien door je carrière of krijg je bij je huidige werkgever niet de kans om door te groeien? Kom dan werken in de groeiende controlepraktijk van onze opdrachtgever!

Organisatie

Onze opdrachtgever is een landelijk opererend en top 10 accountantskantoor met 30 vestigingen en ongeveer 1000 collega’s in accountancy en bedrijfsadvies. Het grote voordeel van deze opdrachtgever is de combinatie van verschillende diensten onder één dak. Onze opdrachtgever biedt de volgende diensten: accountancy, audit, belastingadvies, salaris en personeel, corporate finance en juridisch advies. Door de combinatie van deze expertises en een kantoor bij jouw op de hoek helpen zij de resultaten van mkb-ondernemers te optimaliseren en langetermijnwaarde creëren. Binnen dit kantoor heerst een ontspannen, informele sfeer met mensen die het beste uit zichzelf en hun dienstverlening willen halen. Verder staat persoonlijke groei binnen dit kantoor centraal, want alleen als jij groeit, kan de business ook groeien.

De controlepraktijk van onze opdrachtgever groeit. Op dit moment werken er zo’n 60 medewerkers in de audit die met ziel en zaligheid klanten door het hele land bedienen vanuit de kantoren Nijkerk, Sneek, Naaldwijk, Gorinchem en Zelhem. De klantenportefeuille is erg divers van zakelijke dienstverleners tot productiebedrijven.

Binnen de controlepraktijk staat eigen verantwoordelijkheid en kwaliteit op één. Je krijgt veel ruimte om te groeien en draagt hier zelf de verantwoordelijkheid voor. Daarnaast streef je er naar om kwaliteit zo goed mogelijk te borgen. Ze halen namelijk geen voldoening uit het halen van een zes. Of ze nou worden beoordeeld door de klant of door de AFM: zij gaan voor meer. Zij staan voor een kwalitatief hoogstaande dienstverlening.

Functie

Als controleleider ben je verantwoordelijk voor de operationele aansturing van onze controle- en assurance-opdrachten. Je voert zelf complexe controleopdrachten uit enje coacht de assistent accountants en bent in staat om hen te inspireren en enthousiasmeren. Vanuit je kennis en expertise begeleid je jouw team en zorg je ervoor dat een opdracht kwalitatief waardig wordt uitgevoerd. Je bent ambassadeur van onze opdrachtgever en draagt de visie en beleid uit naar collega’s en externe partijen. In overleg met de directeur of senior accountant bespreek je uitgevoerde opdrachten met de klant.Functie-eisen

 • Je bent in het bezit van een afgeronde Master accountancy;
 • Je bent gestart met de Post-master en deze heb je (bijna) afgerond;
 • Je hebt een aantal jaar werkervaring binnen een soortgelijke functie (senior assistenten met een aantal jaren werkervaring zijn ook welkom om te solliciteren);
 • Je bent een verbinder en beschikt over leidinggevende vaardigheden;
 • Omdat je de beste wilt zijn, zorg je ervoor dat je vaktechnische kennis op orde is en houd je de marktontwikkelingen in de gaten.

Aanbod

 • Salaris tussen €3000,- en €3500,- bruto per maand o.b.v. fulltime;
 • 8% vakantiegeld;
 • 25 vakantiedagen;
 • Leaseauto;
 • 60 leuke collega’s;
 • Betaalde opleidingsmogelijkheden;
 • Mogelijkheid om zelf eigenaar van de organisatie te worden.

Interesse? Reageer dan via onderstaande sollicitatieknop. 

Nog vragen? Neem dan contact op met:
Marco Mijnheer via marco@wecruite.nl – 06 362 478 99 of Johan Dijkstra via johan@wecruite.nl – 06 104 637 44

Anderen bekeken ook

Menu