Medior Belastingadviseur MKB – Nieuwegein

Introductie

Wegens groei van deze organisatie uit Nieuwegein zijn wij op zoek naar een medior Belastingadviseur.

Ben jij op zoek naar een uitdaging waarin jij jezelf verder kunt ontwikkelen? Neem dan snel contact met ons op!

Organisatie

Onze opdrachtgever is een fullservice zakelijke dienstverlener voor het MKB en organisaties in de non-profitsector. Ze hebben verschillende vormen van dienstverlening onder één dak. Je kunt bij dit kantoor terecht voor: accountancy, audit, belastingadvies, corporate finance, juridisch advies en HR dienstverlening.

Onze opdrachtgever heeft 5 kantoren en verdeeld over deze kantoren werken 250 collega’s. Gezamenlijk geven ze ondernemers zekerheid over de financiële en cijfermatige kant van de onderneming. Hierdoor krijgen de eindgebruikers een vertrouwelijk beeld van de organisatie en dat geeft voor de ondernemers rust en energie om vooruit te kijken.De cijfers vormen dan de basis voor data-analyses, risico-analyses, beslissingsinformatie en advies. Onze opdrachtgever is een trusted advisor met de kernwaarden: aandacht, samen, vooruit en kwaliteit.


Functie

Als medior belastingadviseur bij deze opdrachtgever verricht je advieswerkzaamheden voor middelgrote tot grote (MKB)organisaties. Je signaleert adviesmogelijkheden, werkt deze zelfstandig en in teamverband uit en ondersteunt je collega’s bij de uitwerking hiervan. Je bent het aanspreekpunt m.b.t. fiscale vragen, begeleidt bij en beoordeelt complexe fiscale aangiften (IB en VpB) en bezwaarschriften.

Wij bieden je een positie in een informele en professionele werkomgeving. Je neemt deel aan interne en externe vaktechnische kennisgroepen. Onze opdrachtgever biedt je speelruimte, mogelijkheden tot zelfontplooiing, werkplezier en carrièrekansen, met daarbij een goede balans tussen werk en vrije tijd.

Functie-eisen

 • een afgeronde WO-opleiding Fiscale Economie of Fiscaal Recht
 • een (nagenoeg) afgeronde NOB opleiding
 • 3-6 jaar ervaring binnen een accountants- belastingadvieskantoor
 • cijfermatig sterk en accuraat
 • goed en snel hoofd- van bijzaken kunnen onderscheiden
 • oplossingsgericht en praktisch ingesteld

Daarnaast ben je een teamplayer, maar ook goed in staat om zelfstandig te werken. Je straalt enthousiasme en energie uit en hebt een cliëntgerichte instelling. Verder beschik je over goede communicatieve en sociale vaardigheden.

Aanbod

 • Marktconform salaris;
 • Een gedreven team met veel ervaring in een open en informele sfeer;
 • Een juiste balans tussen werk- en privéleven;
 • Een kans op een vaste met een studiekostenregeling;
 • Een betrokken team met enthousiaste collega`s en kundige collega`s, dat jou verder helpt in je loopbaan!

Interesse? Reageer dan via onderstaande sollicitatieknop. 

Nog vragen? Neem dan contact op met:
Marco Mijnheer via marco@wecruite.nl – 06 362 478 99 of Johan Dijkstra via johan@wecruite.nl – 06 104 637 44

Anderen bekeken ook

Menu