Hoe WeCruite werkt? Ellen Potiek neemt je mee!

Op maandag 11 mei zal Ellen Potiek beginnen in haar nieuwe baan als salarisadministrateur bij Bentacera te Drachten.  Na een aantal gesprekken was de kogel door de kerk. Wij willen je aannemen! De werving en selectie is verzorgt door WeCruite – Finance for you en Ellen neemt ons kort mee in haar ervaringen met onze organisatie.

“Het is een traject wat al wat langer loopt. In november 2019 ben ik benadert door WeCruite. Het eerste contact is dus al een mooie tijd terug. De toon waarop ik benadert werd vond ik zelf heel prettig. Je wordt wel eens vaker benadert via Linkedin, maar hier zat een hele vrijblijvende toon achter. Op dat moment had ik het druk op mijn werk door de overstap op een nieuw softwarepakket en de komst van de WAB, maar toen is de afspraak gemaakt om in februari een afspraak te maken.
Ik ben ingegaan op de uitnodiging voor een gesprek, omdat ik rustig aan zelf ook een beetje om me heen aan het kijken was naar een nieuwe baan en het nooit kwaad kan om in gesprek te gaan over een eventuele nieuwe baan. Je netwerk verbreden, vooraf informatie en inzage krijgen, het werkt zeer prettig naar mijn idee.

“Tijdens het eerste gesprek dat ik met de consultant van WeCruite gevoerd heb, heb ik mijn marktwaarde beter kunnen bepalen.
Ook was dit als voorbereiding op een sollicitatiegesprek prettig.”

Het gesprek was prettig, informatief en vrijblijvend. Niets moest en alles mocht. We hebben de opties besproken en de consultant nam mij volledig mee in communicatie. Vooraf was het duidelijk waar ik voorgesteld werd, wanneer ik terugkoppeling mocht verwachten en ik kreeg tussentijdse updates per mail, telefonisch of per Whatsapp. Tijdens het sollicitatieproces vond ik de consultant erg betrokken, voor ieder gesprek werd er even contact gezocht via whatsapp of kreeg ik een succes-wens. Ik vond het prettig om zo contact te hebben.
De voorbereiding op het gesprek was ook duidelijk. Mijn CV werd in een voorsteldocument van WeCruite gemaakt en dit werd zowel naar mij, als naar de klant verstuurd. Zelf zou ik deze nog eerder versturen zodat je je hier optimaal op voor kan bereiden in een eerder stadium.

“Ik zou WeCruite – Finance for you zeker aanbevelen. ”

Verder niets dan lof! Ik heb zou iedereen aanbevelen om ook het klassieke kopje koffie of thee te komen drinken met een consultant van WeCruite.
Ze hebben veel vacatures binnen finance en accountancy en de recruiters zijn open en prettig in contact”.

Bedankt voor alles”!

 

 

Vorig bericht
Focus op de lange termijn. Is dat mogelijk?
Volgend bericht
Beetje vreemd, maar wel lekker!

Andere bekeken ook

Menu