We zijn los!

Eindelijk, we zijn los!

Man, wat is dit enorm spannend, maar ook heel gaaf. Onze eerste stappen in een eigen onderneming. Werving en selectie is een vak apart, een onderschat vak. Je bent een tussenpersoon en hierin kan je echt het verschil maken. Je moet weten wat een goede kandidaat is. Wat maakt een assistent accountant goed? Kan iemand mee in het veranderende vak? Waarom gaat een vennoot een kantoor verder helpen en welke klanten heeft een accountant in portefeuille?
Bij welk accountantskantoor past zijn of haar persoonlijkheid? Opdrachtgevers mogen ons herkennen aan maatwerk. Wij zijn niet van plan om een passief werkzoekende naar 50 kantoren te sturen.

Nee, wij kijken naar de wensen, brengen deze in kaart, maken een afweging en vragen goed door. Snelle handel is leuk voor de korte termijn, maar op de lange termijn heb je geen band en krijg je er niets voor terug. Bij onze vorige werkgever hebben wij jarenlang werving en selectie verzorgd, in diverse takken van sport. Het werd steeds groter, duurder, massaler. Uitzonderingen moet je kunnen maken, meedenken met een klant. We leefden met allemaal creatieve ideeën, waardoor je op termijn werving en selectie een stuk goedkoper kan maken voor de gemiddelde financiële ondernemer.
Hoe dit er uit komt te zien, kunnen jullie het komende jaar op onze website en in communicatie gaan ontdekken. Voor nu gaan we op zoek naar de match tussen financieel medewerker/adviseur en werkgever! Heeft u een kandidaat nodig? Neem dan contact met ons op of plan rechtstreeks een afspraak in.

Vorig bericht
Communicatie
Volgend bericht
Wij zijn WeCruite!

Andere bekeken ook

Menu