WeCruite en Countus tekenen exclusief samenwerkingsverband

WeCruite is sinds jaar en dag de werving en selectiespecialist voor de sector accountancy. Wij werken samen met een uitgebreid netwerk van top 30 en regionale accountantskantoren. De afgelopen periode merken wij steeds meer dat accountantskantoren op zoek zijn naar een exclusieve recruitmentpartner en het is erg fijn dat de accountantskantoren hiervoor bij WeCruite terechtkomen. Wij hebben een sterke focus op de accountancysector, werken transparant en leveren maatwerk. Daarnaast vinden wij het belangrijk om een belangrijke bijdrage te leveren aan de groei van onze klanten en dat zij samen met haar nieuwe collega’s een gelukkige match vormen. Alles in veiligheid en goede harmonie.

Eén van de accountantskantoren die goed past bij onze normen en waarden is Countus Accountants en Adviseurs. Wij zijn dan ook blij om aan te kondigen dat er per 1 april 2021 een exclusief samenwerkingsverband is getekend met deze organisatie voor de werving en selectie van vast en interim personeel voor dit prachtige accountantskantoor.

Sinds de oprichting van WeCruite werkten wij al op structurele basis samen met Countus, maar nu hebben we onze samenwerking verder vorm gegeven. Countus zet haar vacatures op een actieve manier bij ons uit. Door de organisatie mee te nemen in het aanbod van actief en passief werkzoekende kandidaten weten we elkaar te versterken. WeCruite kent de organisatie goed en is hierin een verlengstuk van de eigen recruitmentafdeling van Countus. Door open en eerlijk te zijn naar elkaar in combinatie met de juiste kwaliteit hebben wij de stap weten te maken naar prefered supplier.

WeCruite is blij én trots op deze stap. Een mooie waardering voor ons vakmanschap en expertise binnen de accountancy.

V.L.N.R. Marja Blaauw, Nynke Aardema, Johan Dijkstra, Marco Mijnheer.

Vorig bericht
Werken bij WeCruite? Fedde neemt je mee!
Volgend bericht
Wat is het salaris van een assistent accountant?

Andere bekeken ook

Menu