Werken bij WeCruite? Fedde neemt je mee!

Introductie
Hi! Leuk dat je de mijn blog leest. Mijn naam is Fedde Akkerman, ik ben 24 jaar oud en woon in Stiens. Ik volg de opleiding Commerciële Economie aan de NHL Stenden te Leeuwarden. Ik ben bezig met mijn afstudeerscriptie bij Smeding en hoop rond de zomervakantie mijn diploma in ontvangst te mogen nemen. In mijn stageperiode in leerjaar 3 heb ik stagegelopen bij een uitzendbureau, hier heb ik mijn eerste ervaring opgedaan in de wereld van recruitment. De stage beviel van beide kanten erg goed, na de stage is mij dan ook een tijdelijke baan aangeboden. Toen deze tijdelijke opdracht stopte kwam WeCruite op mijn pad. Ik wilde graag door in de wereld van recruitment, maar ik zocht een stukje diepgang. Deze heb ik bij WeCruite gevonden. Ik heb uitdagende en diepgaande gesprekken met veel HBO en WO geschoolde kandidaten.

Interim
Binnen WeCruite ga ik me voornamelijk bezighouden met interimmers. Tijdelijke opdrachten voor ZZP´ers. Hierin kun je denken aan opdrachten binnen de audit, samenstelpraktijk, salarisadministratie en fiscale adviespraktijk. Het interim-gedeelte bevalt tot dusver erg goed, er zit veel snelheid in de markt! ZZP’ers zijn erg open in het contact en dat maakt het benaderen van deze kandidaten prettig. Wat het werk erg leuk maakt is de afwisseling tussen kandidaat en klant. Naast het benoemde contact met de kandidaten heb ik ook veel contact met de opdrachtgever. Het gevoel dat ik zowel de kandidaat help met het krijgen van een leuk opdracht als de opdrachtgever ‘uit de brand’ helpen geeft mij een goed gevoel. De afgelopen weken heb ik me bezig gehouden met het opbouwen van een netwerk, mijn netwerk groeit elke dag!

Toekomst
In de toekomst hoop ik volledig mijn draai te vinden in de accountancy-wereld. In mijn tijd bij het uitzendbureau waar ik werkte deed ik veel in de bank- en verzekeringswereld. De accountancy-wereld is volledig nieuw voor mij, hier kan ik nog veel in leren. Mijn kennis op dit gebied is gelukkig al erg gegroeid en het gaat de goede kant op! Ik wil in de toekomst dat WeCruite een gevestigde naam krijgt in het bemiddelen van interimmers en dat ZZP’ers WeCruite zelf ook weten te vinden. Ik heb het tot dusver erg goed naar mijn zin bij WeCruite en wil er samen met mijn collega’s wat moois van gaan maken de komende tijd!

Vorig bericht
Stage lopen bij WeCruite? Fleur neemt je mee!

Andere bekeken ook

Menu