Werken bij WeCruite? Mark neemt je mee!

Introductie:
Mijn naam is Mark Olijslager en ik ben 25 jaar oud. Recent ben ik afgestudeerd aan de opleiding commerciële economie te NHL/Stenden Leeuwarden. Ik kijk er naar uit om financiële professionals te verbinden met de juiste opdrachtgever binnen de accountancy. Tijdens mijn studie heb ik gewerkt als junior accountmanager waarbij ik mijn commerciële vaardigheden heb kunnen ontwikkelen.
Mijn hobby’s zijn sporten en in en het weekend ga ik graag te mountainbiken. Naast het sporten zelf, kijk ik ook graag naar sport en bezoek ik regelmatig de bioscoop om de nieuwste films te bekijken.

Hoe ben ik bij WeCruite terecht gekomen?
Op het einde van mijn studie ben ik bij WeCruite terechtgekomen middels contact met Johan.
Na mijn eerste gesprek met Johan was ik meteen enthousiast. De reden waarom ik uiteindelijk voor WeCruite heb gekozen is simpelweg omdat het goed voelde. De werkwijze van WeCruite sprak me ook aan. In het specifiek bedoel ik daarmee: het persoonlijke karakter van WeCruite. WeCruite kwam als organisatie over als een organisatie waarbij de lijntjes kort zijn en waar veel ruimte is voor persoonlijke ontwikkeling. In de praktijk blijkt dit ook te kloppen en dat werkt heel fijn.
Daarnaast vind ik het leuk om andere te helpen en dit is een functie waarbij dit goed tot zijn recht komt.

De afgelopen periode?
De afgelopen periode heb ik als heel erg leuk ervaren, maar ook enorm leerzaam. Doordat ik over bijna tot geen kennis beschikte inzake de accountancy was het in het begin veel inlezen. In de loop van de tijd begin ik steeds meer te begrijpen wat de verschillende termen inhouden en begin ik de connecties te zien. Verder ben ik er in de afgelopen weken al achter gekomen dat er bij het recruiten ontzettend veel komt kijken om de juiste match te maken. Ik was zelf eerst niet op de hoogte hoeveel er bij komt kijken om kandidaat en opdrachtgever aan elkaar te koppelen. Dit komt onder andere door de grote hoeveelheid functies, accountantskantoren en het verschil tussen professionals. Hierdoor moet je over veel meer kennis beschikken dan ik op voorhand had gedacht. De aankomende tijd en de rest van mijn loopbaan bij WeCruite zal ik hier mee bezig blijven om mensen zo goed mogelijk te helpen aan een volgende uitdaging die echt bij iemand past. In mijn huidige functie is geen dag hetzelfde en er lopen veel zaken door elkaar heen. Iedere procedure is anders en geen mens is hetzelfde, dit maakt dat geen dag hetzelfde is en ik een leuke, afwisselende werkweek heb.

Wat verwacht ik van het werken bij WeCruite?
Ik verwacht de aankomende periode veel ervaring op te doen als het gaat om de sector accountancy en het vak recruitment. Deze tweegenoemde zaken zijn nieuw voor mij, waardoor ik nog veel kan leren. Ik verwacht binnen WeCruite financiële professionals te kunnen helpen aan een nieuwe stap in de carrière. Elke persoon heeft andere wensen en eisen wat ervoor zorgt dat elke procedure weer uniek is. Doordat WeCruite vele mogelijkheden biedt en niet vast zit aan een bepaalde opdrachtgever hoop ik de professionals echt goed individueel te kunnen helpen aan een nieuwe uitdaging. Binnen WeCruite zal ik mij voornamelijk gaan bezighouden met de young professionals. Dit is een groep die mij zeer aanspreekt en waaronder ikzelf ook toe behoor.

Kom jij binnenkort met mij kennismaken?
+31 6 28571146
mark@wecruite.nl

Vorig bericht
Werken bij WeCruite? Lynn neemt je mee!
Volgend bericht
Afstuderen bij WeCruite? Marita neemt je mee!

Andere bekeken ook

Menu