Recruitment Consultant – Leeuwarden

Vacaturenummer: 152

Introductie

Ben jij als recruiter, headhunter, managing consultant of consultant werving & selectie toe aan je tweede of derde stap in je carrière? Of ben jij klaar om je carrière te starten binnen de arbeidsbemiddeling? 

Kom dan eens met ons praten. Wij hebben een hele mooie uitdaging voor je klaar liggen!

Organisatie

Wij zijn WeCruite. De werving en selectiespecialist in de financiële sector en de accountancy. Naast werving en selectie kunnen klanten bij ons terecht voor freelance bemiddeling en detachering. Wij hebben ruim 18.000 professionals in ons netwerk die wij actief bemiddelen naar een vaste of tijdelijke baan bij onze opdrachtgevers in de accountancy.

Op dit moment zijn wij met drie medewerkers en zijn we met hele mooie dingen bezig.Wij hebben structurele samenwerkingsverbanden met de grotere MKB accountantskantoren in Nederland. Deze kantoren zetten standaard hun vacatures bij ons uit en wij helpen hen bij de zoektocht naar nieuwe collega’s. Om onze klanten nog beter te kunnen bedienen en ons gezicht nog meer te kunnen laten zien, zijn wij op zoek naar jou!

Werken bij WeCruite betekent onderdeel zijn van een gedreven team. Wij willen de beste zijn in wat we doen, maar blijven ook graag onszelf. Bij ons geen vaste kaders en we denken altijd in mogelijkheden. Geen vacature is ons te gek. Wij bemiddelen starters, mid-career maar ook kantoorleiders en vennoten naar een nieuwe baan. Creatief zijn, verfrissend werken en meedenken, dat is voor ons noodzakelijk om ons werk goed uit te kunnen voeren en het verschil te kunnen maken in de markt. Lijkt het je leuk om specifieke vacatures, taken of een project op te gaan pakken? Bij ons kan dat! Wij willen dat jouw werkdag zo leuk mogelijk begint en eindigt.

Functie

Bij ons krijg jij vrijheid en de ruimte voor ondernemerschap om je eigen portefeuille aan klanten en kandidaten te gaan runnen, maar profiteer je van de gezelligheid van een werkgever en kun je gebruik maken van onze goede naam en ons kandidatenbestand die wij al hebben opgebouwd. Het zou voor ons perfect zijn als je op dit moment werkzaam bent bij een uitzendbureau of detacheringsbureau, maar we staan ook open voor starters binnen de branche. Een stage-ervaring of tijdelijke baan kan al toereikend zijn. Ook als je nog geen ervaring hebt, maar een oprechte interesse in ons vak, ben je van harte welkom om te solliciteren.

Wij zijn ambitieus en zijn hard onderweg een gevestigde naam te worden in de accountancy en financiële sector. Binnen onze organisatie liggen er meerdere routes klaar die jij kunt gaan bewandelen. Je kunt ons helpen om onze klanten in de accountancy nog beter te bedienen door meer professionals in deze sector aan een nieuwe baan te helpen.

Een andere mogelijkheid is dat jij ons een gezicht gaat geven in het bedrijfsleven als de werving en selectiespecialist op financiële functies. Wij beschikken over een groot kandidaten netwerk dat de accountancy graag wil verruilen voor een financiële positie in het bedrijfsleven. Jij kunt direct met deze kandidaten aan de slag om ze daarbij te helpen en ons netwerk van opdrachtgevers in het bedrijfsleven te vergroten. Je krijgt de mogelijkheid om werving en selectie te verlenen, freelancers te bemiddelen of te detacheren.

Persoonlijk contact, focus en maatwerk. Dat is kenmerkend voor onze dienstverlening. Wij vinden het belangrijk om onze professionals goed te leren kennen door persoonlijk kennis te maken. Het liefst face-to-face, maar ook door middel van videobellen. Door goed te luisteren kennen wij de details en helpen wij iemand echt verder in zijn of haar financiële carrière binnen de accountancy of het bedrijfsleven. Op het moment dat jij kennis hebt gemaakt met een professional ga jij actief aan de slag om deze te bemiddelen naar dé vacature binnen de finance! Wij laten jouw hierin volledig vrij en je mag de functie naar eigen inzicht invullen. Jij krijgt van ons de beschikking over moderne technologie om je te ondersteunen. In deze functie krijg je een 360 graden rol. Dit betekent dat jij verantwoordelijk wordt voor het volledige proces, van acquisitie tot het invullen van een positie.

Functie-eisen

Jij hebt/bent:

 • minimaal HBO werk- en denkniveau;
 • werkervaring binnen de arbeidsbemiddeling is een pré;
 • in staat om je eigen workload te creëren;
 • een hoge dosis van zelfstandigheid: in deze functie ben je veel zelfstandig en starten we met een kort dagelijks overleg en een wekelijks fysiek overleg;
 • een dosis creativiteit en neemt doorzettingsvermogen met je mee; het beschikbaar krijgen van finance/accountancy professionals en vacatures binnenhalen is niet altijd gemakkelijk.
 • een rijbewijs;
 • woonachtig in de regio Friesland

Aanbod

Wij bieden:

 • Een goed salaris + aantrekkelijke bonusregeling
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden;
 • Onbeperkt verlof, uiteraard in overleg;
 • Laptop + telefoon van de zaak;
 • Veel vrijheid en ondernemerschap

Interesse? Reageer dan via onderstaande sollicitatieknop. 

Nog vragen? Neem dan contact op met:
Marco Mijnheer via marco@wecruite.nl – 06 362 478 99 of Johan Dijkstra via johan@wecruite.nl – 06 104 637 44

Terugbelverzoek achterlaten?

Geen vacature gevonden die bij je past? Laat je telefoonnummer achter zodat we samen kunnen kijken wat er mogelijk is!

Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.
Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld

Anderen bekeken ook

Accountant MKB – Zwolle

Introductie We horen het vaak: ‘De accountancy is aan het veranderen’ of  ‘We moeten transformeren naar een adviesorganisatie’.We zien ook dat veel kantoren stuntelen om deze transformatie echt van de grond…
Zwolle
uren per week: 40
Zwolle
Bekijk vacature
Menu