Recruitment Consultant – Leeuwarden

Vacaturenummer: 152

Introductie

WeCruite groeit! Daarom zijn wij op zoek naar een Recruitment Consultant die ons team in Leeuwarden komt versterken. Ben jij als recruiter, headhunter of consultant werving & selectie toe aan een nieuwe stap in je carrière? Of ben jij klaar om je carrière te starten binnen de arbeidsbemiddeling?

Wij nodigen je graag uit voor een kennismaking bij ons op het kantoor.


Organisatie

Wij zijn WeCruite. De werving en selectiespecialist in de financiële sector en accountancy. Naast werving en selectie kunnen klanten bij ons terecht voor freelance bemiddeling en detachering. Wij hebben ruim 18.000 professionals in ons netwerk die wij actief bemiddeling naar een vaste of tijdelijke baan bij onze opdrachtgevers in de accountancy.

Werken bij WeCruite betekent onderdeel zijn van een gedreven team. Wij willen de beste zijn in wat wij doen, maar blijven ook graag onszelf. Het team van locatie Leeuwarden bestaat uit vijf medewerkers en één stagiaire. In Eibergen hebben wij ook een vestiging met vier medewerkers. Wij hebben structurele samenwerkingsverbanden met de grote MKB accountantskantoren in Nederland. Deze kantoren zetten standaard hun vacatures bij ons uit en wij helpen hen bij de zoektocht naar nieuwe collega’s. Om onze klanten nog beter te kunnen bedienen en ons gezicht nog meer te kunnen laten zien zijn wij op zoek naar jou!


Functie

Het is maandag ochtend, je begint met een bakje koffie of thee en klets je nog wat met collega’s over hoe je weekend was. Vervolgens start je je laptop op en werk je je mailbox bij. Om half 10 heb je een dagstart met alle collega’s. Daarin bespreek je jouw planning voor de dag, je kandidaten en je actiepunten. Na de dagstart gaat iedereen aan de slag.Om 12 uur is het tijd voor de gezamenlijke lunch en wordt er vaak gedart of blokje om gemaakt.

S ’middags pak je de rest van je werkzaamheden verder op. Iedere dag ziet er weer anders uit, zo kan het zijn dat je op klantenbezoek gaat bij één van de klanten of je hebt een sollicitatiegesprek met een nieuwe kandidaat.
Persoonlijk contact, focus en maatwerk. Dat is kenmerkend voor onze dienstverlening. Wij vinden het belangrijk om onze professionals goed te leren kennen door persoonlijk kennis te maken. Face-to-face, maar ook door middel van videobellen. Door goed te luisteren kennen wij de details en helpen we iemand verder in zijn of haar financiële carrière binnen de accountancy of het bedrijfsleven. Op het moment dat jij kennis hebt gemaakt met een professional ga jij actief aan de slag om deze te bemiddelen naar de vacature binnen de finance!

Je krijgt van ons moderne technologie om je te ondersteunen. In deze functie krijg je een 360 graden rol. Dit betekent dat jij verantwoordelijk wordt voor het volledige proces, van acquisitie tot aan het versturen van een factuur.


Functie-eisen

Jij hebt/bent:

 • minimaal HBO werk- en denkniveau;
 • werkervaring binnen de arbeidsbemiddeling is een pré;
 • in staat om je eigen workload te creëren;
 • een hoge dosis van zelfstandigheid: in deze functie ben je veel zelfstandig en starten we met een kort dagelijks overleg en een wekelijks fysiek overleg;
 • een dosis creativiteit en neemt doorzettingsvermogen met je mee; het beschikbaar krijgen van finance/accountancy professionals en vacatures binnenhalen is niet altijd gemakkelijk.
 • een rijbewijs;
 • woonachtig in de regio Friesland

Aanbod

Wij bieden:

 • Een salaris tussen €2400 – 4000 bruto per maand + aantrekkelijke bonusregeling
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden;
 • 6 weken verlof per jaar
 • Laptop + telefoon van de zaak;
 • Veel vrijheid en ondernemerschap

Interesse? Reageer dan via onderstaande sollicitatieknop. 

Nog vragen? Neem dan contact op met:
Marco Mijnheer via marco@wecruite.nl – 06 362 478 99 of Johan Dijkstra via johan@wecruite.nl – 06 104 637 44

Terugbelverzoek achterlaten?

Geen vacature gevonden die bij je past? Laat je telefoonnummer achter zodat we samen kunnen kijken wat er mogelijk is!

Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.
Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld

Anderen bekeken ook