Relatiebeheerder – Groningen

Introductie

Voor onze opdrachtgever in Groningen zijn wij op zoek naar een relatiebeheerder.

Heb jij een aantal jaar ervaring opgedaan en ben je toe aan de volgende stap? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Organisatie

Vooruitstrevend, innovatief en uitstekend geautomatiseerd. Dat is wat je kunt verwachten van onze opdrachtgever. Dit accountantskantoor is er op gericht om verder te gaan dan cijfers en juist te kijken naar de mens achter de cijfers. Door de inzet van moderne technologie bieden zij ondernemers actueel inzicht, zodat zij direct kunnen zien hoe het bedrijf er voor staat en dat zij op basis van een juiste administratie hun doelen kunnen behalen. Binnen dit kantoor werkt een jong, divers team verspreid over verschillende disciplines onder één dak. Binnen dit kantoor kun je terecht voor accountancy, belastingadvies en salarisadministratie.

Functie

Als relatiebeheerder MKB ben je de financieel adviseur voor jouw klanten. Je bespreekt met de klant niet alleen zijn financieel-economische positie. In jouw contacten met je klanten signaleer je gevraagd en ongevraagd de behoeftes en trends waar je vervolgens snel en adequaat op in weet te spelen. Verder werk je uitvoerend mee in de samenstelpraktijk, stelt jaarrekeningen samen en doet de bijbehorende fiscale aangiftes. Daarnaast ben je commercieel betrokken en ben je in staat om middels jouw actief netwerk nieuwe klanten aan te dragen.

Kortom, wil je een aantrekkelijk MKB klantenpakket, veel klantcontact en een uitdagende werkomgeving? En ben je gedreven voor het vak accountancy en word je enthousiast van het geven van adviezen? Dan past jouw profiel perfect bij onze opdrachtgever

Functie-eisen

Jij:

 • Beschikt over een afgeronde HBO-opleiding Accountancy / Bedrijfseconomie;
 • 3-4 jaar werkervaring in de accountancy;
 • Accuraat en administratief onderlegd;
 • Leergierig en ambitieus;
 • Zelfvertrouwen en pro-actief;
 • Communicatief vaardig; zowel in woord als in schrift;
 • Analytisch denkvermogen;
 • Altijd op zoek naar dingen die anders en beter kunnen;
 • Enthousiasme.

Aanbod

 • Bij onze opdrachtgever maak je onderdeel uit van een gedreven team van professionals. Zij zijn voortdurend bezig om toegevoegde waarde te creëren voor de ondernemers, waarbij de inzet van software en automatisering een belangrijke rol inneemt.
 • Training en opleiding vinden we erg belangrijk. Daarom krijg je jaarlijks een persoonlijk opleidingsbudget wat je naar eigen keuze kunt inzetten voor jou ontwikkeling.
 • Je krijgt volop de ruimte je te ontwikkelen en richting te geven aan de zaken die jij belangrijk en leuk vindt. Wij bieden jou daarbij ook de juiste begeleiding om te kunnen groeien in jouw functie;
 • We bieden je een plek aan binnen een leuk team aan collega’s waarbij teambuilding hoog in het vaandel staat. Daarom organiseren wij regelmatig aandacht aan informele activiteiten zoals een vrijdagmiddagborrel, teamuitjes en een jaarlijkse trip naar een bijzondere bestemming.

Interesse? Reageer dan via onderstaande sollicitatieknop. 

Nog vragen? Neem dan contact op met:
Marco Mijnheer via marco@wecruite.nl – 06 362 478 99 of Johan Dijkstra via johan@wecruite.nl – 06 104 637 44

Terugbelverzoek achterlaten?

Geen vacature gevonden die bij je past? Laat je telefoonnummer achter zodat we samen kunnen kijken wat er mogelijk is!

Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.
Fill out this field
Fill out this field

Anderen bekeken ook

Menu