Salarisadministrateur – Veenendaal

Introductie

Hi Salarisadministrateur, wij zoeken jou! Tenminste, als je al wat stappen als Junior Salarisadministrateur hebt gezet en je nu op zoek bent naar meer uitdaging.

Organisatie

Onze opdrachtgever heeft ongeveer 1000 collega’s in dienst verdeeld over 40 vestigingen. Hiermee behoren zij tot de grotere MKB kantoren in Nederland en qua omzet grootte staan ze in de top 10 grootste accountantskantoren van Nederland. Vanuit multidisciplinaire adviesteams brengen zij ondernemers en hun onderneming verder met het oog op de toekomst. In totaal worden er ruim 21000 klanten bedient. Het grootste gedeelte van deze klanten is actief in het MKB segment, maar ook de agrarische sector is sterk vertegenwoordigt. Binnen dit kantoor heerst een ontspannen, informele sfeer en is er veel expertise in huis. Hierdoor is er ruimte voor vaktechnisch overleg waardoor de collega’s elkaar scherp houden, jezelf goed kan ontwikkelen en bovenal kun jij er vooral lekker jezelf zijn.

Functie

Uiteraard word je in deze functie verantwoordelijk voor het verwerken van mutaties in Loket.nl en zorg je ervoor dat alles op tijd klaar staat om de salarisrun te kunnen draaien, zodat de medewerkers van je klanten weer op tijd en een correct salaris krijgen.Daarnaast ben je telefonisch bereikbaar voor diverse HR-vraagstukken van zowel collega’s als klanten en help je de klant om de juiste informatie te geven. Met al die verschillende klanten en diverse CAO’s, brengt deze job mooie uitdagingen met zich mee!

Daarnaast liggen er ook mooie advieswerkzaamheden op je te wachtenmet betrekking tot loontechnische zaken en het uitvoeren van administratieve c.q. verrichten van loon administratieve werkzaamheden. Bij deze werkzaamheden wordt je goed begeleidt, zodat jij je kunt ontwikkelen tot allround personeelsadviseur die zich ook bezighoudt met advisering inzake arbeidsvoorwaarden regelingen, verzuim, pensioen, sociale zekerheid, etc.

Daarnaast onderhoud je interne contacten en contacten met klanten en externe instanties. Je signaleert en speelt mogelijkheden door voor uitbreiding van werkzaamheden bij bestaande accounts. Je lost knelpunten in de werkorganisatie zoveel mogelijk zelfstandig dan wel in teamverband op. Ook handel je zelfstandig loonadministraties af en overige werkzaamheden conform planning en instructies. Daarbij draag je verantwoordelijkheid voor de loonverwerking van eigen klanten en resultaten van eigen opdrachten. Tenslotte kan jij zorg dragen voor het inwerken van junior administrateurs en ben je de vaktechnische vraagbaak voor junioren.

Functie-eisen

 • Je bent commercieel, contactueel sterk, zelfstandig, beschikt over het vermogen om analytisch en methodisch te denken en je bekijkt zaken op een creatieve manier;
 • Daarnaast heb je een afgeronde HBO opleiding aangevuld met de Vakopleiding Praktijkdiploma Loonadministratie (PDL);
 • Je bent bereid om de opleiding Payroll Services (VPS) te halen;
 • Ook beschik je minimaal 5 jaar relevante werkervaring;
 • Je bent minimaal 32 uur beschikbaar;
 • Het is een pre als je bekend met verschillende cao’s (het liefst binnen de accountancy) en het softwareprogramma Loket.

Aanbod

 • Marktconform salaris tussen €3000,- en €3700 bruto per maand o.b.v. fulltime;
 • 8% vakantiegeld;
 • 30 vakantiedagen;
 • Ruimte voor jou als persoon.
 • Work & play; het is meer dan werk alleen.
 • Eigen academy voor je persoonlijke ontwikkeling.
 • Inspirerende werkomgeving.
 • Dicht bij de ondernemer.
 • Enthousiaste collega’s en gedreven ondernemers.

Interesse? Reageer dan via onderstaande sollicitatieknop. 

Nog vragen? Neem dan contact op met:
Marco Mijnheer via marco@wecruite.nl – 06 362 478 99 of Johan Dijkstra via johan@wecruite.nl – 06 104 637 44

Anderen bekeken ook

Accountant AA – Enschede

Introductie We horen het vaak: ‘De accountancy is aan het veranderen’ of  ‘We moeten transformeren naar een adviesorganisatie’.We zien ook dat veel kantoren stuntelen om deze transformatie echt van de grond…
Enschede
uren per week: 40
Enschede
Bekijk vacature
Menu