Salarisadviseur – Doetinchem

Introductie

Jij hebt een passie voor het salarisvakgebied. De dynamiek, de veelzijdigheid en het verschil kunnen maken voor klanten. Dat is waar jij energie van krijgt. Je hebt de eerste stappen inmiddels gezet en kan (bijna) zelfstandig een klantenportefeuille beheren. Voor jou is het de tijd om de volgende stap te zetten en jezelf verder te ontwikkelen tot volwaardig adviseur!

Klinkt dit je bekend in de oren? Lees dan snel verder! 

Organisatie

Onze opdrachtgever is een top 30 accountantskantoor met 13 vestigingen verdeeld over west en oost Nederland. De organisatie telt in totaal 350 collega’s. Dit accountantskantoor is uitermate sterk in de advocatuur, gezinshuizen en zorg, maar heeft ook een sterke internationale praktijk. Een full-service accountancy dienstverlener met alle disciplines onder één dak: Accountancy, Audit & Assurance, Belastingadvies, Corporate Finance, HRM en Salarisadministratie, Consultancy, IT & data, International Business, Online Administratie.

In september heeft dit kantoor een nieuwe vestiging in Doetinchem geopend. Deze vestiging is vanuit strategisch oogpunt geopend. Er is sprake van een bestaande klantenportefeuille in deze regio en het kantoor doet zaken met veel bedrijven die vanuit Nederland naar Duitsland uit willen breiden en andersom. Op dit moment wordt er op deze vestiging met een team van 6 personen gewerkt, maar het doel is om uit te breiden.

Functie

Vanuit Doetinchem werk je nauw samen met collega’s van vestigingen Apeldoorn en Barneveld. Samen zetten jullie de discipline in regio oost op de kaart! Je voert complexe salarisverwerkingen uit en bent alert op het signaleren van kansen. Het is voor jou vanzelfsprekend om op eigen initiatief het verwerkingsproces te verbeteren. Je bespreekt (nieuwe) mogelijkheden van software bij de klant en je presenteert dit vlot en vakkundig. Je signaleert vraagstukken op breder HR gebied en haakt collega’s aan om de organisatie van de klant verder te versterken. In deze rol ben je een voorbeeld voor (junior) salarisadviseurs en je deelt graag je kennis en ervaring om anderen te helpen in hun ontwikkeling. Word jij blij van een adviserende rol in uitdagende Salaris en HR vraagstukken? Dan ben je bij hier perfect op je plek!

Functie-eisen

Een salarisadministratie heeft voor jou geen geheimen en je geeft graag advies. Je schakelt vlot en bent een betrokken adviseur vanuit je overtuigingskracht. Je bent thuis in de wereld van de salaris gerelateerde advisering en houdt trends en ontwikkelingen goed in de gaten. Je werkt zelfstandig en nauwkeurig, bent analytisch en daadkrachtig. Je streeft altijd naar een tevreden klant. Met jouw drive en positieve instelling ben je een deskundige en gewaardeerde collega.

Aanbod

  • 32 – 40 uur
  • 28 vakantiedagen o.b.v. fulltime
  • Afhankelijk van jouw kennis en ervaring is een leaseauto bespreekbaar
  • Volledig verzorgde lunch
  • Mogelijkheden voor opleidingen om jouw ontwikkeling te stimuleren en onderlinge kennisdeling
  • Laptop, zodat je je werk naar eigen inzicht kunt indelen

Interesse? Reageer dan via onderstaande sollicitatieknop. 

Nog vragen? Neem dan contact op met:
Marco Mijnheer via marco@wecruite.nl – 06 362 478 99 of Johan Dijkstra via johan@wecruite.nl – 06 104 637 44

Anderen bekeken ook

Menu