Senior Assistent Accountant Zorg – Zwolle

Introductie

Voor dit leuke accountantskantoor uit Zwolle zijn wij op zoek naar een gevorderd assistent accountant!

Indien jij op zoek bent naar een functie waarin je impact kan hebben en écht mee kan bouwen aan het succes van een organisatie, dan is deze vacature zeker iets voor jou!

Organisatie

Onze opdrachtgever is een trots accountantskantoor dat gespecialiseerd is in de gezondheidszorg. De medewerkers van dit kantoor staan al 20 jaar klaar voor gezondheidsorganisaties en zij vertaleningewikkelde wet- en regelgeving naar begrijpelijke relevante processen . Binnen dit kantoor werken gedreven mensen, die graag het maximale uit zichzelf en haar dienstverlening willen halen. Alles gebeurt echter vanuit een sociaal hart en met de menselijke maat. Dit past natuurlijk ook het beste bij een sociale sector als de zorg. Enthousiast, gedreven en betrokken, net als hun klanten.

Je kunt bij dit kantoor terecht voor accountancydienstverlening, audit, fiscaal advies en bedrijfsadvies.Vanuit drie vestigingen in Utrecht, Zwolle en Maastricht worden klanten door het hele land bedient. Hierbij kun je denken aan ziekenhuizen, zorginstellingen, GGZ-instellingen, koepelorganisaties en stichtingen. Daarnaast is dit kantoor vanuit de SRA lid van de sectorcommissie ziekenhuizen (coziek) van de NBA. Binnen de sector zijn ze dus een toonaangevende speler.

Ze zijn de afgelopen jaren behoorlijk gegroeid en willen de komende jaren op een beheersbare manier verder groeien. Dat betekent dat de klantenportefeuille meegroeit met het personeelsbestand. Op deze manier blijft het werk behapbaar, krijgen collega’s niet te maken met werkstress en kunnen klanten maximaal bedient blijven worden.

Functie

Onze opdrachtgever wil de komende jaren graag verder doorgroeien en daarom zoeken wij een gedreven assistent accountant die het leuk vindt om mee te bouwen aan dit succes.

In deze functie wordt jij verantwoordelijk voor het zelfstandig bedienen van klanten in de gezondheidszorg en vrije beroepen. Hierbij kun je denken aan huisartsenpraktijken, fysiotherapeuten, tandartsen en instellingen. Jij wordt verantwoordelijk voor het samenstellen van de jaarrekening en het verzorgen van de fiscale aangiftes. In deze functie krijg je veel vrijheid en is ruimte voor een stukje ondernemerschap. Jij doet er alles voor om de klant van A tot Z te ontzorgen op financieel en fiscaal gebied.

Mocht je het interessant vinden, dan zou je samenstelwerkzaamheden kunnen combineren met controlewerkzaamheden.

Functie-eisen

Wij vragen:

  • Een (bijna) afgeronde hbo opleiding in de richting van accountancy of bedrijfseconomie;
  • Minimaal 3 jaar ervaring in de rol van assistent accountant;
  • Een klantgerichte, leergierige, nauwkeurige en professionele teamspeler, met goed ontwikkelde sociale en analytische vaardigheden.
  • Affiniteit met de gezondheidszorg.

Aanbod

Wij bieden:

  • Een marktconform salaris, afhankelijk van je opleiding en ervaring;
  • Een leuke werkomgeving waarin ruimte is voor eigen initiatief en het geven van je mening wordt gewaardeerd;
  • Uitstekende studieregeling om door te kunnen groeien;
  • Een uitstekende werk-/privébalans;
  • 28 vakantiedagen;

Interesse? Reageer dan via onderstaande sollicitatieknop. 

Nog vragen? Neem dan contact op met:
Marco Mijnheer via marco@wecruite.nl – 06 362 478 99 of Johan Dijkstra via johan@wecruite.nl – 06 104 637 44

Anderen bekeken ook

Menu