Senior Belastingadviseur met partnerambitie – Nijmegen

Introductie

Onze opdrachtgever is aangesloten bij een groot internationaal netwerk en bedient hierdoor grote (inter)nationale klanten.

Ze hebben ambities en willen graag een substantiële groei realiseren. Daarom is WeCruite op zoek naar een senior belastingadviseur die een belangrijke bijdrage gaat leveren aan de uitbreiding van de fiscale praktijk. Binnen een termijn van 5 jaar kun jij jezelf belonen door als partner toe te treden tot de organisatie.

Heb jij minimaal 10 jaar ervaring als belastingadviseur en ambitie om partner te worden? Wij komen graag met je in contact!

Organisatie

Onze opdrachtgever heeft meer dan 90 jaar ervaring en is sinds 1999 aangesloten bij één van de grootste internationale accountantsnetwerken van de wereld. In Nederland hebben ze drie moderne vestigingen in Rotterdam, Amsterdam en Nijmegen. Deze vacature is voor de locatie in Nijmegen. Dit accountantskantoor wil graag de beste zijn in wat ze doen en wil dat hun klanten kunnen vertrouwen op een professionele dienstverlening van de beste kwaliteit. Je kunt bij dit kantoor terecht voor:audit, accounting, belastingadvies, juridische zaken en payroll & HR services.

Binnen dit kantoor worden klanten bedient tussen € 20 mln en €300 mln omzet en je wordt onderdeel van een informeel, collegiaal en ambitieus team collega’s.

Functie

De fiscale afdeling in Nijmegen bestaat op dit moment uit 5 personen. De afdeling draait goed en er wordt de kwaliteit is goed te noemen. Er wordt voldoende gedaan aan klantbeheer, maar binnen de organisatie ligt veel perspectief om bestaande klanten uit te breiden en nieuwe klanten aan te trekken. Daarom zijn wij op zoek naar een commerciële, ondernemende fiscalist die deze kar gaat trekken. De wens is om te afdeling te verdubbelen van 5 naar 10 man personeel en een verdubbeling in omzet. Als jij jezelf hebt laten zien dan ligt er een concrete kans om partner te worden!

Functie-eisen

Jouw hart ligt bij het adviseren van cliënten op het gebied van vennootschaps- en dividendbelasting. Jij bent een sparringspartner voor jouw cliënten (en team) en bouwt aan duurzame relaties. Jij straalt vertrouwen uit, inspireert en motiveert het team en weet iedereen te betrekken in de gezamenlijke doelen.

Om voor deze functie in aanmerking te komen, beschik jij over:

  • Een afgeronde master fiscaal recht / fiscale economie
  • Kennis van Engelse taal
  • Kennis van de Duitse taal (pré)
  • Een eigen klantennetwerk
  • Ervaring in een internationale omgeving (pré)


Aanbod

Wij bieden:

  • Een uitdagende functie met ruimte voor ontwikkeling;
  • Mogelijkheid om partner te worden;
  • Concurrerende arbeidsvoorwaarden met de Big 4

Interesse? Reageer dan via onderstaande sollicitatieknop. 

Nog vragen? Neem dan contact op met:
Marco Mijnheer via marco@wecruite.nl – 06 362 478 99 of Johan Dijkstra via johan@wecruite.nl – 06 104 637 44

Terugbelverzoek achterlaten?

Geen vacature gevonden die bij je past? Laat je telefoonnummer achter zodat we samen kunnen kijken wat er mogelijk is!

Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.
Fill out this field
Fill out this field

Anderen bekeken ook

Menu