Senior Belastingadviseur – Tiel

Introductie

Voor onze opdrachtgever in Tiel zijn wij op zoek naar een Senior Belastingadviseur met een passie voor vaktechniek! In deze functie word je vestigingsfiscalist en ben je verantwoordelijk voor het onderhouden van een eigen klantenportefeuille. In deze functie hoef je je niet bezig te houden met acquisitie,

Ben jij de senior belastingadviseur die wij zoeken?

Organisatie

Onze opdrachtgever heeft ongeveer 1000 collega’s in dienst verdeeld over 40 vestigingen. Hiermee behoren zij tot de grotere MKB kantoren in Nederland en qua omzet grootte staan ze in de top 10 grootste accountantskantoren van Nederland. Vanuit multidisciplinaire adviesteams brengen zij ondernemers en hun onderneming verder met het oog op de toekomst. In totaal worden er ruim 21000 klanten bedient. Het grootste gedeelte van deze klanten is actief in het MKB segment, maar ook de agrarische sector is sterk vertegenwoordigt. Binnen dit kantoor heerst een ontspannen, informele sfeer en is er veel expertise in huis. Hierdoor is er ruimte voor vaktechnisch overleg waardoor de collega’s elkaar scherp houden, jezelf goed kan ontwikkelen en bovenal kun jij er vooral lekker jezelf zijn.

Functie

In deze functie ga jij het verschil maken doorhet vormgeven van complexe bedrijfsstructuren en processen in samenwerking met accountants, juristen en adviseurs. Jij bent verantwoordelijk voor het opstellen van bezwaarschriften, het behandelen van complexe aangiftes en het controleren van aanslagen. Je tracht steeds het optimale resultaat te behalen voor je klanten door jouw kennis op het fiscale gebied slim toe te passen. Jij constateert niet achteraf, maar denkt vooraf mee met de klant. Jij helpt met aansturen, vormgeven en neemt je verantwoordelijkheid voor het fiscale gedeelte van de vestiging. Oftewel jij bent de fiscalist die mee onderneemt samen met de collega’s en de ondernemer. Met je collega’s uit andere vakgebieden signaleer jij mogelijkheden en ben jij proactief aan het adviseren. Indien nodig coach en begeleid jij ook Junior Belastingadviseurs.

Functie-eisen

Jij hebt/bent:

 • minimaal 5 jaar ervaring als Belastingadviseur
 • contactueel sterk, zelfstandig en hecht veel waarde aan professionaliteit en collegialiteit;
 • een afgeronde WO Bachelor en Master opleiding Fiscale Economie of Fiscaal Recht
 • bent studerend om PE- plichtig te worden bij een erkende beroepsorganisatie;
 • bent minimaal 32 uur per week beschikbaar.

Aanbod

Wij bieden:

 • Marktconform salaris afhankelijk van ervaring;
 • 8% vakantiegeld;
 • Laptop + telefoon van de zaak;
 • Ruimte voor jou als persoon.
 • Work & play; het is meer dan werk alleen.
 • Inspirerende werkomgeving.
 • Dicht bij de ondernemer.
 • Enthousiaste collega’s en gedreven ondernemers.


Interesse? Reageer dan via onderstaande sollicitatieknop. 

Nog vragen? Neem dan contact op met:
Marco Mijnheer via marco@wecruite.nl – 06 362 478 99 of Johan Dijkstra via johan@wecruite.nl – 06 104 637 44

Terugbelverzoek achterlaten?

Geen vacature gevonden die bij je past? Laat je telefoonnummer achter zodat we samen kunnen kijken wat er mogelijk is!

Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.
Fill out this field
Fill out this field

Anderen bekeken ook

Menu