Senior Manager Accountancy met partnerambities – Zwolle

Introductie

Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een AA of RA accountant met de kwaliteiten en ambitie om binnen afzienbare tijd door te groeien tot partner.

We dagen je uit om te reageren als jij de beschikking hebt over je titel en de juiste eigenschappen op het gebied van commercie, vaktechniek en managementvaardigheden die nodig zijn voor een partner.

Organisatie

Onze opdrachtgever behoort zowel nationaal als internationaal tot de grootste 10 accountantskantoren. Ze zijn vertegenwoordigt in 145 landen en er werken in totaal ongeveer 35000 professionals. Gezamenlijk hebben ze één doel: het leveren van accountancy-, fiscale en adviesdienstverlening van topkwaliteit.De kracht van onze opdrachtgever is dat ze regionaal betrokken zijn. In bijna iedere provincie in Nederland hebben ze een vestiging en helpen ze ondernemers en ondernemingen om succesvol te zijn. Dit doen zij op zowel nationale als internationale schaal.

Deze vacature staat open voor de MKB adviespraktijk van het kantoor in Zwolle. Dit kantoor telt ongeveer 80 tot 100 collega’s, die verdeeld zijn over de verschillende disciplines. Op het dynamische kantoor in Zwolle heerst een leuke, informele sfeer en worden mooie klanten bediend in voornamelijke het grote MKB. De portefeuille is erg divers met zowel profit als non-profit organisaties.

Functie

Als Senior Manager Accountancy ben je een allround gesprekspartner en scherpzinnig adviseur voor onze (inter)nationale opdrachtgevers. Je spreekt ze persoonlijk en adviseert over de uiteenlopende kanten van hun bedrijfsvoering. Op inspirerende wijze geef je leiding aan de assistenten, supervisors en (junior) managers. Samen met de partner ben je verantwoordelijk voor de uitvoering en kwaliteit van de opdrachten. Je doorziet snel hoe processen beter kunnen, bij klanten én in je eigen werkomgeving. In het contact met je klanten luister je altijd scherp naar wat zij vragen en speel je daar adequaat op in. Je signaleert trends en kunt die vertalen naar een nog betere dienstverlening.

We zijn op zoek naar een senior manager die de beschikking heeft over bovengemiddelde kwaliteiten op alle facetten van het vak. We zijn op zoek naar iemand met de perfecte mix op het gebied van commercie, vaktechniek en managementvaardigheden. Je moet in staat zijn om de vestiging te leiden en een grote groep collega’s mee te krijgen. Daarbij moet je in staat zijn om een klantenportefeuille te onderhouden en uit te bouwen en je bent als vanzelfsprekend vaktechnisch uitstekend onderlegd.

Functie-eisen

Om voor deze functie in aanmerking te komen, beschik jij over:

  • de accountantstitel AA of RA;
  • de juiste vaardigheden die nodig zijn voor een partner op het gebied van commercie, vak techniek en management;
  • de ambitie om binnen een aantal jaar partner te zijn van een top 10 accountantskantoor

Aanbod

Wij bieden jou:

  • Een marktconform salaris afhankelijk van je ervaring;
  • 8,33% vakantiegeld;
  • Flexibele werktijden, je bepaalt je eigen tijden;
  • 32 vakantiedagen bij een fulltime dienstverband
  • Een reiskostenvergoeding of auto van de zaak;
  • Iphone en Macbook
  • Betaalde opleidingsmogelijkheden

Interesse? Reageer dan via onderstaande sollicitatieknop. 

Nog vragen? Neem dan contact op met:
Marco Mijnheer via marco@wecruite.nl – 06 362 478 99 of Johan Dijkstra via johan@wecruite.nl – 06 104 637 44

Anderen bekeken ook

Menu