Voor
professionals

De beste banen voor
de beste professionals

WeCruite. Samen vinden we de baan die écht bij je past. Jouw wensen + ons netwerk en kennis = jouw droombaan.

WeCruite is er voor iedere finance professional die op zoek is naar een vaste baan of tijdelijke opdracht.Met het oog op de toekomst, willen wij weten waar jij gelukkig van wordt en waarin je wilt groeien. Wij luisteren graag naar je verhaal, je wensen, je ambities en je toekomstplannen. Ons doel is om bij te dragen aan jouw werkgeluk. We zijn er voor professionals en zzp’ers tot directieniveau, maar ook voor starters op hbo- en wo-niveau.

Heb jij een financiële achtergrond en ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Neem dan contact met ons op, we zijn benieuwd naar wie jij bent. Zo leren we elkaar kennen! Door onze kennis van de arbeidsmarkt en onze opdrachtgevers helpen wij jou aan de financiële baan die écht bij jou past. Harmonie, werkgeluk, eerlijkheid en openheid zijn sleutelwoorden die daaraan bijdragen. Zo vinden wij de perfecte match tussen jou en de juiste organisatie.

Je kan bij ons terecht voor

intakegesprek recruitment

Vaste baan

Wij verlenen voornamelijk werving en selectie voor onze opdrachtgevers. Dat wil zeggen dat je na voltooiing van de sollicitatieprocedure direct een contract aangeboden krijgt van onze opdrachtgever. Wij stappen er dan tussenuit.

recruitment laptop

Tijdelijke banen

Op zoek naar een tijdelijke baan? Ook dan kun je bij ons terecht. Wij hebben regelmatig tijdelijke, uitdagende vacatures beschikbaar bij onze opdrachtgevers. In dat geval bieden wij als WeCruite je een contract aan en detacheren we jou voor bepaalde tijd bij onze opdrachtgever.

recruitment consultant

Interim-opdrachten (freelance)

Soms hebben onze opdrachtgevers te maken met piekbelasting of achterstanden die snel moeten worden opgevangen. Wij worden regelmatig ingeschakeld om deze tijdelijke opdrachten in te vullen. Ben jij als finance professional op zoek naar een nieuwe interim-opdracht? Neem dan snel contact met ons op! Wij helpen je graag verder bij het vinden van een financiële interim-opdracht waar jij waarde kunt toevoegen.

Sectoren en functies

Je kunt bij ons terecht voor een financiële baan en/of opdracht in verschillende sectoren. We beschikken over een groot netwerk aan opdrachtgevers binnen de accountancy, zakelijke dienstverlening en handel, maar ook in de industrie, productie, FMCG en logistiek.

Binnen de accountancy zijn wij doorlopend op zoek naar:

 • assistent accountants AA/RA
 • controleleiders
 • senior managers
 • relatiebeheerders
 • (junior) belastingadvisieurs
 • salarisadministrateurs
 • salarisadviseurs
 • registeraccountants (RA)
 • accountants-administratieconsulenten (AA).

In het bedrijfsleven zijn wij doorlopend op zoek naar:

 • assistent controllers
 • financial controllers
 • controllers
 • business controllers
 • hoofd financiële administratie
 • medewerker finance & control
 • managers finance & control.

Onze werkwijze

Telefonische intake

Wij nemen altijd eerst telefonisch contact met je op om onze opdrachtgever en de openstaande vacature met elkaar te bespreken. Ook doorlopen we kort je cv en ambities om te kijken of er in de basis een match is tussen jouw profiel en onze vacature. Hierbij gaan we altijd discreet om met jouw gegevens. Zo bepalen we samen of het zinvol is om een persoonlijke kennismaking met elkaar in te plannen.

Persoonlijk gesprek

Wij nemen de tijd om je echt te leren kennen. We gaan verder dan de harde criteria alleen, want met jouw persoonlijkheid, wensen en ambities maak jij het verschil! De ene opdrachtgever kan daarom beter bij je passen dan de andere. Wij kennen onze opdrachtgevers persoonlijk en weten precies welke wensen zij hebben. Op basis  daarvan geven we jou open, eerlijk en oprecht advies over welke opdrachtgever het beste bij je past, waar jij kunt groeien en die bijdraagt aan jouw werkgeluk.

Voorstellen

Na je kennismaking met WeCruite, stellen wij je anoniem voor aan de opdrachtgevers die wij met elkaar hebben besproken. Wij geven ze een compleet beeld van je wensen, ambities, werkervaring en arbeidsvoorwaarden. Zo weten zij direct waar ze aan toe zijn op het moment dat ze je uitnodigen voor een gesprek. Uiteraard ontvang jij voorafgaand aan je gesprek dezelfde informatie die wij aan onze opdrachtgever hebben gegeven. Je persoonlijke gegevens worden bij de opdrachtgever pas bekend wanneer ze jou uitnodigen voor een kennismakingsgesprek.

Persoonlijke begeleiding

Tijdens je sollicitatieprocedure begeleiden wij je persoonlijk. Dit betekent dat wij voor jou gesprekken plannen en dat je altijd bij ons terechtkunt voor vragen of om te sparren. Ook helpen we je bij de salaris- en contractonderhandeling. Door deze persoonlijke aanpak word je maximaal geholpen tot het moment dat jij je handtekening hebt gezet onder de arbeidsovereenkomst.

Privacy

Jouw privacy is ontzettend belangrijk voor WeCruite. We gaan daarom vertrouwelijk om met de informatie en gegevens die we van jou ontvangen. Wij sturen je gegevens   alleen door naar onze opdrachtgevers met jouw toestemming. Zo ben jij altijd in de lead en sta je niet voor verrassingen.

Een greep uit onze opdrachtgevers