Voor
opdrachtgevers

De beste kandidaten voor
de beste opdrachtgevers

WeCruite. Samen vinden wij de professional die bij jou past. Jouw wensen + ons netwerk en expertise = de ideale kandidaat.

Wij zijn er voor iedereen met een (financieel) capaciteitsvraagstuk. Wij vervullen je vacature permanent op basis van werving en selectie. Ook als je op zoek bent naar tijdelijk personeel kun je bij ons terecht voor detachering en de bemiddeling van freelancers (zzp’ers). Met ruim 10 jaar ervaring, oog voor detail, focus op groei, geluk en maatwerk, zijn wij jouw partner bij het vinden van financieel talent in Noord-, Midden en Oost-Nederland.

Wij richten ons alleen op de accountancy en financiële posities binnen het bedrijfsleven. Hierdoor kennen wij de markt als geen ander, weten wij wat er speelt én zitten er uitsluitend financiële professionals in ons netwerk. Van (assistent) accountants AA/RA en fiscalisten tot salarisadministrateurs en van assistent-controllers en business controllers tot financieel administratief medewerkers. Wij staan in contact met jouw doelgroep. Ons netwerk telt meer dan 10.000 professionals en we hebben altijd meerdere talenten beschikbaar. Hierdoor vervullen we samen jouw vacature. Tijdelijk en vast!

Door onze jarenlange ervaring en focus op werkgeluk kennen wij de definitie van een goede kandidaat als geen ander. Hierbij houden we rekening met de twist die voor jouw organisatie belangrijk is. Onze expertise en ons open en eerlijke advies bewegen de juiste kandidaat naar jouw bedrijf. We brengen inzicht en durven mee te denken. Alles om de juiste kandidaat op de juiste positie te krijgen. Niet om een match te maken, maar om dé match te maken die jouw bedrijf versterkt en laat groeien.

Je kan bij ons terecht voor

Werving en selectie

Ben je op zoek naar een vaste medewerker? Dan is de dienst werving en selectie iets voor jou! Na voltooiing van onze werving en selectieprocedure, neem je de kandidaat direct in dienst. Wij werken op basis van no cure, no pay.

Detachering

Wil je jouw flexibele schil uitbreiden of vind je het te spannend om een medewerker direct vast in dienst te nemen? Wil je zeker weten dat iemand binnen jouw bedrijfscultuur past? Wij detacheren jouw nieuwe collega voor een bepaalde periode met als doel een vaste aanstelling op lange termijn.

Freelance (ZZP) bemiddeling

Soms heb je te maken met achterstanden of piekbelasting die je snel en efficiënt weg wil werken. Wij staan in contact met de beste freelancers in de markt die jou uitkomst bieden. Onze freelancers zijn werkzaam als assistent-accountant, accountant (AA en RA), controleleider, accountant, fiscalist, financial controller, assistent controller, business controller, manager finance en ga zo maar door. Voor ieder wat wils.

Sectoren en functies

De professionals in ons netwerk hebben ervaring in verschillende functies en in diverse sectoren en branches. Hierdoor zijn wij jou partner bij het vinden van de ideale kandidaat die jou organisatie laat groeien.

De professionals in ons netwerk hebben ervaring binnen de accountancy, zakelijke dienstverlening, handel, productie, FMCG en logistiek. Daarnaast hebben onze professionals ervaring in verschillende functies. Door onze focus op groei, werkgeluk en harmonie maken wij samen de juiste match.

Nieuwsgierig geworden en wil je kennis maken met WeCruite? Neem dan contact met ons op.

Onze werkwijze

Persoonlijke kennismaking

Onze voorwaarde voor het maken van de juiste match, is jouw organisatie écht te leren kennen. Wij maken graag persoonlijk kennis met jou en je collega’s om een goed beeld te scheppen van de organisatie, jullie cultuur en de vacature. Wij kijken hierbij verder dan de inhoudelijke en praktische informatie. Daarom vragen wij ook naar uitdagingen, het team, gesprekken tijdens de lunch en bijvoorbeeldborrels. Zo vinden wij jouw nieuwe collega die in alle opzichten matcht met jouw organisatie. Die details maken het verschil. Onze open- en eerlijkheid resulteert in een persoonlijke match, waarin groei en ontwikkeling centraal staan. Zo creëren wij werkgeluk voor kandidaten en opdrachtgevers.

Een greep uit onze opdrachtgevers

Menu